Zenfone 6 modelinin bazı özellikleri sızdı

Asus şirketinin 16 Mayıs tarihinde tanıtmaya hazırlık yaptığı ZenFone 6 modelinin teknik özelliklerinden bazıları ortaya çıkmış oldu.

Zenfone 6 modelinin bazı özellikleri sızdı


Asus şirketinin 16 Mayıs tarihinde tanıtmaya hazırlık yaptığı ZenFone 6 modelinin teknik özelliklerinden bazıları ortaya çıkmış oldu. geçmiş olduğumuz günler içerisinde Asus şirketinin paylaşmış olduğu bir  tane görsel, ZenFone 6 modelinin tasarımına yönelik bir takım ipuçları vermişti ve sonrasında ise cihazın fiyatı açık bir şekilde ortaya çıkmıştı. Şimdilerde ise Asus şirketi tarafından onaylanmış durumdaki teknik özelliklerin bazılarına göz atmış olacağız.

8 Mayıs tarihinde, resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım gerçekleştiren Asus şirketi, ZenFone 6 modelinin kesin bir şekilde Qualcomm  şirketine ait olan Snapdragon 855 SoC işlemcisiyle çalışacka olduğunu duyurdu. Paylaşılmış olan görsel içerisinde Snapdragon 855 işlemcisine ilave bir şekilde göze çarpmış farklı detaylar da söz konusu durumdaydı.

ZenFone 6 modelini birkaç tane parça durumunda görmemize imkan sağlamış olan bu görsel, cihazın ayrıca 3,5 milimetrelik bir tane kulaklık girişi ile birlikte LED'li özelliğe sahip bir bildirime, akıllı anahtara ve de microSD kartla SIM kartına özel üçlü yuvaya sahip olarak geleceğini göstermekte.

ZenFone 6 modeliyle alakalı bu kadar resmi detay ortaya çıkmış durumdayken beraberinde daha yenileri de gelmiş oldu. Asus şirketinin yöneticilerinden bir tanesi, ZenFone 6 modeline yönelik detaylardan bazılarını da mors alfabesi biçiminde Instagram üzerinde paylaştı. Paylaşılmış olan detaylara bakılır ise ZenFone 6 modeli, 48 megapiksellik özelliğine sahip bir ana sensöre ve 13 megapiksellik bir özelliği bulunan ön kameraya sahip olarak gelecek. 5.000 mAh gücündeki bir batarya da ortaya çıkmış olan detaylardan sadece bir tanesi. Asus ZenFone 6 modelinin 2340x1080 piksel çözünürlük bulunan çentik olmayan bir ekranla sunulacak olduğunu da anımsatmakta bir yarar var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.