Firefox abonelik ile reklamları tamamen kaldırıyor

Karşımıza çıkan çeşitli reklamlar, bir çok internet kullanıcısının canlarını sıkmaya başlayan bir konudur. İnternet sayfalarının her bir tarafı reklamlarla dolu bir durumda ve de kullanıcılar, bu halden kurtulabilmek amacıyla bir takım reklam engelleyici programlar kullanmaya başladılar

Firefox abonelik ile reklamları tamamen kaldırıyor


Karşımıza çıkan çeşitli reklamlar, bir çok internet kullanıcısının canlarını sıkmaya başlayan bir konudur. İnternet sayfalarının her bir tarafı reklamlarla dolu bir durumda ve de kullanıcılar, bu halden kurtulabilmek amacıyla bir takım reklam engelleyici programlar kullanmaya başladılar. Fakat reklam verenler ile birlikte internet üstünden iş gerçekleştiren insanların gelirlerinin büyük bir kısmı da reklamlardan sağlandığından dolayı, reklam hususunda gerçekleştirebilecek çokta bir şey bulunmadığınız söylesek yanlış olmaz

Reklamlarla alakalı olarak bugüne kadar ortaya çıkan en yaratıcı fikirse bu senenin ilk dönemlerinde Mozilla şirketinden gelmiş oldu. Mozilla şirketi, belli bir ücretle reklamların kaldırılabilecek olduğunu ve  söz konusu bu konuyla alakalı olarak bir firmayla çalışmalarını devam ettirdiğini açıklamış oldu. Şimdilerde ise Mozilla şirketinin bu yeni sistemiyle alakalı detayları ortaya çıkmaya başlamış bir durumda.

Mozilla şirketinin ''Firefox Ad-free Internet'' şeklinde adlandırmış olduğu söz konusu bu sistem, aylık olarak 5 dolar  tutarında (yaklaşık  olarak bugünkü kurla 28 Türk Lirası) çalışıyor olacak. Sistem içerisine üye olunması halinde aylık bir şekilde ücret ödemesi gerçekleştirilecek ve bu zaman içinde Firefox tarayıcısı da, herhangi bir şekilde reklam göstermiyor olacak. Ödemesini yapmış bulunduğunuz bu 5 dolar tutarındaki ücretse, girmiş olduğunuz internet sayfalarına paylaştırılıyor olacak. Öte yandan söz konusu bu sistemi hem mobil durumdaki platformlar hem ise masaüstünde yer alan tarayıcınız için kullanabiliyor olacaksınız.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.