Fortnite için pompalı tüfek geleceği açıklandı

Battle Royale özelliğine sahip oyun çeşidinin lider oyunları arasında yer alan Fortnite, devamlı olarak yapılan güncellemelerle oyun severlerin gönlünü mest etmeyi sürdürüyor.

Fortnite için pompalı tüfek geleceği açıklandı


Battle Royale özelliğine sahip oyun çeşidinin lider oyunları arasında yer alan Fortnite, devamlı olarak yapılan güncellemelerle oyun severlerin gönlünü mest etmeyi sürdürüyor. Devalı bir şekilde güncelleme yapılan ve  daha yeni özelliklere sahip olarak karşımıza çıkan Battle Royale oyunu içerisinde gerçekleştirilen etkinlikler de oyuncuların Fortnite üzerinde devamlı eğlenmesine imkan tanımış oluyor. Son saatlerde ortaya çıkmış olan güncelleme notlarına bakılırsa Fortnite isimli yapıma yeni bir tane daha silah ilave edilecek.

Fortnite isimli yapıma gelecek yeni V9.30 kodlu güncelleme, oyuna pek çok yenilik getirmenin yanı sıra bir takım hata düzeltmelerinin yanı sıra performans iyileştirmelerini de içeriğinde barındırıyor. Tambur Pompalı bir şekilde listelenmiş olan söz konusu bu yeni silah Yaygın tamamı ile Sıra dışı ve de  Nadir türlerde bulunabiliyor olacak. Tek şarjörü içerisine 12 tane mermiyi sığdırabilmekte olan Tambur Pompalı; atışlarda 45, 47 ile birlikte 50 hasar verebiliyor olacak.


Tambur Pompalı isimli silahın yerde bulunan ganimetlerde, otomatlar içerisinde ve  de ganimet taşıyıcılarında bulunabilecek olduğu da açık bir şekilde ifade edilirken oyuncuların yeni  gelen pompalı silahını bulmuş oldukları gibi alıp birinciliğe oynayacak oldukları konusunda da tahminler var. Yenilenmiş olan Tambur Pompalı silahıyla alakalı olarak Epic Games şirketi de; ''Bu en yeni pompalı tüfek ile adanın tozunu attırmaya hazırlanın!'' şeklindeki bir  ifadeye yer veriyor

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.