Fortnite adası içerisindeki robot tamamlanma aşamasında

Geçmiş olduğumuz haftalar içerisinde Fortnite isimli yapımda daha önce volkan bulunan yere yapıldığı görülen Pressure Plant’in açılışı gerçekleştirildi.

Fortnite adası içerisindeki robot tamamlanma aşamasında


Geçmiş olduğumuz haftalar içerisinde Fortnite isimli yapımda daha önce volkan bulunan yere yapıldığı görülen Pressure Plant’in açılışı gerçekleştirildi. Yapının iç kısmında geçmiş olduğumuz zamanlarda sızıntısı gerçekleştirilen Robot Factory yer alıyor. Aslında şu anda bu söz konusu eklentinin oyuna çok büyük bir etkisi bulunmuyor. İç kısmında yalnızca yapılmakta bulunan dev gibi bir robot yer alıyor. Son gelen güncelleme ile beraber robot nerdeyse bitirilmiş bir durumda.

Robot Factory ise daha önce Pressure Plant’in bulunmuş olduğu yerde yer alıyor. Pressure Plant de eski sezonlar içerisinde aktif bir volkan olarak karşımıza çıkan Volcano noktasına kurulmuş idi. Robot Factory’de geliştirilmiş olan bu robotun oyunun hikaye çizgisi üzerinde bir rol oynayacak olduğu bilgisine ulaşıldı. Her güncelleme ile beraber robota bir takım eklentiler yapılmakta ve son yapılmış olan eklenti  ise bir jetpack. Robotun halen bir kafası bulunmuyor fakat içerisinde volkanik kraterden haritanın geri kalan kısmını da izlemekte desek yanlış olmaz.

Robotun kod adı ise Doggus ve şu an içerisinde tek eksik durumdaki parça da kafası. Robotun bitirilmesine kalmış olan zamanı gösteren bir  tane zamanlayıcı da oyunun içerisinde yer alıyor. Bunun haricinde de bir sızıntı gerçekleşmiş değil zira oyunu geliştiren Epic Games şirketi, herhangi bir tane sızıntının önüne geçmek amacıyla oyunun dosyaları üzerinde bir takım değişiklikler yapmış bir vaziyette.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.