Fortnite ile alakalı yeni bir iddia

Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde hafta Pressure Plant'te meydana gelen değişikliklerin hemen sonrasına oyuna bir takım yeniliklerin gelecek olduğuna yönelik iddialar ortaya atılmaya başlanmıştı.

Fortnite ile alakalı yeni bir iddia


Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde hafta Pressure Plant'te meydana gelen değişikliklerin hemen sonrasına oyuna bir takım yeniliklerin gelecek olduğuna yönelik iddialar ortaya atılmaya başlanmıştı. Şimdilerde ise oyunun verilerini inceleme altına almış olan yazılımcılar, dev gibi bir tane robotun ayağını ortaya çıkartmış oldu.

Sadece ayağının ortaya çıkmış olduğu açıklanan bu robot, sezonun son günlerine doğru kurulumun tamamlanacak olduğuna yönelik bir başka ipucunu da Fortnite isimli oyunun hayranlarına vermiş oldu.

Oyun içerisinde daha da ileriye gidip bir takım karşılaştırmalar gerçekleştirmiş olan bu yazılımcılar, oyun içerisinde yer alan Cattus'un ayak izi ile robotun bulunan bu ayağını karşılaştırmış oldu. Bu söz konusu karşılaştırmanın sonrasında ise Cattus'un ayak izinin bu bulunan robottan daha da büyük durumda bulunduğu ortaya çıkmış oldu.

Robotun ise son günlerde Cattus ile savaşacak olduğu fikri öne atıldığından dolayı savaşın fazlası ile büyük  bir seviyede olabileceğini söylesek yanlış olmaz.


Teorilerden bazılarına bakılır ise robot ile birlikte canavar arasında geçmiş olan savaş genel olarak kısa film şeklinde gösteriliyor olacak ve oyunda yer alan  haritanın belli alanlarını da yok etmiş olacak. Öte yandan oyuncuların ise canavar ise robotun savaşlarına yardımcı olabilmek amacıyla etkinliğe katılabilecek oldukları konusunda da bir düşünce var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.