Kızların sevgili kavgasına 1 kişi yaralandı

Karaman içerisinde ayrılmış olduğu erkek arkadaşı T. B. (17)'yle görüştüğünü iddia ederek lise öğrencilerinden H. U. (16) isimli kızı karnından bıçaklamış olan A. B. (16), adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış oldu.

Kızların sevgili kavgasına 1 kişi yaralandı


Karaman içerisinde ayrılmış olduğu erkek arkadaşı T. B. (17)'yle görüştüğünü iddia ederek lise öğrencilerinden H. U. (16) isimli kızı karnından bıçaklamış olan A. B. (16), adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış oldu. Yaralı durumdaki H. U. da tedavisinin hemen sonrasında hastaneden taburcu edildi.


Bu olay ise, dün saatler 17:30 civarında, Valide Sultan Mahallesi'nde yer alan lisenin hemen ön kısmında gerçekleşti. A. B., ayrılmış olduğu eski sevgilisi T.B.'yle görüşmekte olan H. U.'yla lisenin önünde karşılaşmış oldu. A. B. burada ise, H. U.'ya, ''Niçin sen benim eski sevgilim ile çıkıyorsun'' ifadelerini kullandı ve sonrasında tartışmaya başladı. 2 tane genç kız arasında başlayan bu tartışma kısa zaman içerisinde kavgaya dönmüş oldu. A. B. ise, yanında yer alan bıçak ile H. U.'yu karın kısmından yaraladı. H. U. kanlar içinde yere yığılmış bir durumdayken, A. B. de olayın yaşandığı yerden hemen kaçtı. Çevrede yer alanların ihbarda bulunmasıyla beraber bölgeye sağlık ekipleri ile birlikte polis ekipleri yönlendirildi. H. U. isimli genç kız, sağlık görevlileri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalesinin sonrasında ambulans ile Karaman Devlet Hastanesi'ne götürüldü. H. U. adlı genç kız, tedavisinin hemen sonrasında ise taburcu oldu.

Olaydan  çok kısa bir zaman sonra ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınmış olan A. B., ifadesinin sonrasında bugün adliyeye sevk işlemleri yapıldı. Savcılık içerisindeki ifadesinin hemen sonrasında tutuklanması isteğiyle mahkemeye çıkartılmış olan A. B., adli kontrol kararı ile serbest bırakılmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.