Fortnite isimli oyuna yeni bir güncelleme geldi

Nerdeyse her hafta güncelleme yapılarak yeni özelliklere sahip olmayı başaran Fortnite isimli oyuna büyük bir tane güncelleme daha dün gelmiş oldu.

Fortnite isimli oyuna yeni bir güncelleme geldi


Nerdeyse her hafta güncelleme yapılarak yeni özelliklere sahip olmayı başaran Fortnite isimli oyuna büyük bir tane güncelleme daha dün gelmiş oldu. Yeni  gelen güncellemeyle beraber uçmanızı sağlayabilecek bir hoverboard (Driftboard şeklinde isimlendirilmiş) ilave edilirken çok daha yeni bir oyun modu ise bu güncellemenin içinde yer alıp oyuncuların beğenilerine sunulmakta.

Epic Games şirketinin Fortnite isimli oyuna ilave ettiği Driftboard özelliği, sınırlı zamanlı bir ürün şeklinde oyunda yer almakta. Driftboard iismli özelliğin oyundan tam olarak ne zaman kaldırılacak olduğu da bilinmemekte. Bilinen bilgilerin arasında ise oyuncuların yeni gelecek hoverboardlarını kullandıkları esnada ateş edebilmesinin yanı sıra eşya toplayabiliyor olacaklar ve ayrıca takım arkadaşlarını da canlandırabiliyor olacaklar fakat herhangi bir  şekilde yapı inşa edemeyecek oldukları bilgisi de yer almakta.

Yeni ve çok daha eğlenceli bir şekilde gözükmekte olan eşyayı deneyimleyebilmek ise adeta bir şans işi gibi durmakta çünkü Driftboard isimli özellik haritanın her tarafına rastgele bir biçimde oyun başlarken yerleştirilmiş olacak. Driftin ismi verilmiş olan sınırlı zamanlı yeni oyun modu da Driftboard isimli özelliğe odaklanılmış olan bir oyun deneyimini yaşatmakta.

2 kişiden oluşan takımlardan oluşan toplam olarak 32  tane oyuncunun savaşacak olduğu bu yeni mod üzerinde haritanın pek çok yerine düşecek olduğu açıklanan kırmızı  renkli mühimmat desteklerini topluyor olmanız ve bahsi geçen bu mühimmat desteklerinden çıkacağı açıklanan Driftboard'ın yanı sıra silahlarla karşı takımlara karşı savaş gerçekleştirmeniz gerekli.

Oyuna ilave edilmiş olan bir başka sınırlı zamanlı oyun modu da ''Yakala!'' isimli mod. Bu bahsi geçen yeni oyun modu içerisinde hiçbir tane  silah haritada yer almıyor. Rakiplere saldırabilecek olduğunuz tek eşyanız sadece el bombalarınız gibi fırlatılabilme özelliğine sahip eşyalarınız. Yeni  gelecek oyun modları Fortnite isimli oyunun oyuncularını fazlasıyla mutlu edebilecek gibi görünmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.