Fortnite oyunu için v7.30 isimli güncelleme açıklanı

Fortnite isimli oyuna tekrar yeni şeylerin ilave edildiği çok kapsamlı bir güncelleme gelmiş oldu. Y

Fortnite oyunu için v7.30 isimli güncelleme açıklanı


Fortnite isimli oyuna tekrar yeni şeylerin ilave edildiği çok kapsamlı bir güncelleme gelmiş oldu. Yeni güncelleme ile beraber oyuncular, rakiplerini kuşatmaktayken kullanabilecek oldukları yeni silahları da elde edebiliyor olacaklar.

Bu özel silahlardan bir tanesi ve en garip durumda bulunanı da Bottle Rockets ismi verilmiş olan, yere sabitlenebilmekte olan otomatik bir şekilde ateş eden bir silah türü. Fazlasıyla nadir bir durumda olacağı söylenmekte olan bu roketler, Lama Destek paketinin yanı sıra, sandıklar ile birlikte otomatlardan ve de haritanın belirli bölgelerinden rastgele bir şekilde elde edilebiliyor olacak. Zemine dilemekte olduğunuz gibi yerleştireceğiniz bu silah, düşmanların yapılarına toplam olarak 45 tane roket ateşlemekte. 

Bir başka yenilikte harita içerisinde yer alacak olduğu açıklanan kamp ateşleri. Bu özel kamp ateşleri daha öncesinde oyunda yer almaktaydı fakat bir işlevleri bulunmuyordu. Artık oyuncularda kamp ateşleriyle birlikte etkileşime girerek sağlıklarını yenileyebilmekteler. Lakin her  bir kamp ateşi yalnızca bir defa kullanılabilmekte.

Bunların yanında oyuna kısa zamanlı bir şekilde bir oyun modu da ilave edildi. Wild West Duos ismine sahip bu sınırlı zaman erişime açık olarak karşımıza çıkan oyun modu, oyuncuların daha öncesinde de deneyimlemiş oldu bir moddu fakat bu defa yapımcılar oyun modundaki keyfin arttırılmış olduğunu iddia etmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.