Huawei şirketinden büyük bir ortaklık

Huawei şirketi, 1 Şubat 2019 tarihi itibariyle Discovery Vitality  isimli sağlık cihazları ailesinin bir parçası oldu.

Huawei şirketinden büyük bir ortaklık


Huawei şirketi, 1 Şubat 2019 tarihi itibariyle Discovery Vitality  isimli sağlık cihazları ailesinin bir parçası oldu. Yapılmış olan ortaklık ile beraber, Vitality şirketinin üyeleri Huawei ve de  Sağlık uygulamasına bağlantı kurabilecek ve kaydetmiş oldukları çalışmalar karşılığında  özel puanlar kazanabiliyor olacaklar. Huawei şirketine ait olan bir cihazı bulunanlar ve Huawei Health uygulamasını kullanmayı sürdürenler ise Vitality puanı kazanabiliyor olacaklar.

Güney Afrika’da yer alan Huawei Consumer Business Group içerisinde görevli bulunan Likun Zhao açıklamasında; ''Sağlık ile ilgili uygulamaları daha öncesinde hiç bir şekilde olmadığı kadar fazla kullanılmakta. Teknolojik  durumdaki gelişmeler, Huawei Health benzerindeki uygulamalar ve kişisel durumdaki sağlık bilgilerine erişimle beraber takip edebilme, kullanıcılarda  işi çok daha fazla kolaylaştırmış durumda.'' ifadelerine yer verdi.

Fazlası ile kaliteli bir sağlık asistanı uygulamalarından biri olan Huawei Health ise, herhangi bir tane Android işletim sistemli ve iOS işletim sistemi cihaza kolayca yüklenebilmekte. Uygulama içerisinde bir  tane antrenman planı oluşturulabilmekte ve tamamlamış olduğunuz çalışmalarınızla alakalı olarak detaylı bilgilere de erişim sağlayabiliyorsunuz. Öte yandan, Huawei cihazlara daha öncesinde yüklü gelmiş olan uygulamalardan Huawei Band 3 Pro benzerindeki giyilebilir özelliğe sahip teknoloji ürünleri ile de bir bağlantı kurulabilmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.