Fortnite oyununun yeni güncellemesinde çok ilginç hata

Dünya üstünde pek çok oyuncunun Battle Royale oyunları arasındaki ilk tercihi olarak öne çıkan Fortnite, geçmiş olduğumuz günlerde paylaştığı V8.10 güncellemesi ile beraber oyuna pek çok yenilik getirmeyi başarmıştı.

Fortnite oyununun yeni güncellemesinde çok ilginç hata


Dünya üstünde pek çok oyuncunun Battle Royale oyunları arasındaki ilk tercihi olarak öne çıkan Fortnite, geçmiş olduğumuz günlerde paylaştığı V8.10 güncellemesi ile beraber oyuna pek çok yenilik getirmeyi başarmıştı. Bu bahsi geçen güncellemeyle gelmiş olan en fazla dikkat çekmeyi başaran değişiklik, oyuna yeni ilave edilen Vantuzlu Top adına sahip araç olmuştu. Haritada yer alan yüksek yerlere tırmanmaya yaramakta olan Vantuzlu Top'u deneyimleyen kullanıcılardan bazıları, ani bir şekilde aracın dışında kalıp ölmüş oldukları çok garip bir hata ile karşı karşıya kalmış durumdalar.

Yüksek durumdaki bir bölgeden iniş yapma esnada düşmeden kaynaklı bir şekilde hasar alma kaygısını ortadan kaldırmış olan Vantuzlu Top'ta meydana gelen bu hata, oyuncuların atlama esnasında araç içerisinde olmadığını varsayarak oyuncuların düşme hasarı almalarına sebep oluyor. Bölgenin yüksekliğine bakılarak değişebilecek orandaki düşme hasarı, kullanıcıların ani bir şekilde bütün canını yitirmesine de yol açabilmekte.

Dünya üzerindeki en ünlü forum siteleri arasında yer alan  Reddit'te bir tane Fortnite oyuncusunun oyunda yaşamış olduğu problemi video kaydı çekerek paylaşmış olmasıyla gündeme gelmeye başlayan bu hatayla alakalı olarak halen Fortnite cephesinden yapılacan bir açıklama bulunmuyor. 

Reddit üzerinde paylaşılan gönderinin altına gelmiş olan yorumlara bakılırsa bu bahsi geçen hata, Vantuzlu Top'u ilk defa kullanmış olan oyuncuları etkilememekte. Öte yandan bahsi geçen bu hatanın oyunun son dakikaları içerisinde oluştuğu ifade ediliyor. Daha öncesinde pek çok oyun hatasıyla alakalı olarak fazlasıyla hızlı bir çözüm bulmuş olan Epic Games şirketinin çok kısa bir zaman içinde bu hatayı da çözmesi konusunda beklenti var.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.