Fırat'ın doğusu ve Münbiç konusunda açıklama yaptı

Milli Savunma Bakanı görevinde bulunan Hulusi Akar, Münbiç ile birlikte Fırat'ın  doğusunda yer alan terör hedeflerine yönelik olarak; ''Hiç bir şekilde merak etmeyin bunlarla alakalı olarak tüm  planlar yapılmış durumda.

Fırat'ın doğusu ve Münbiç konusunda açıklama yaptı


Milli Savunma Bakanı görevinde bulunan Hulusi Akar, Münbiç ile birlikte Fırat'ın  doğusunda yer alan terör hedeflerine yönelik olarak; ''Hiç bir şekilde merak etmeyin bunlarla alakalı olarak tüm  planlar yapılmış durumda. Yeri ve zamanı geldiği zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle birlikte  talimatıyla Türk Silahlı Kuvvetleri, inşallah bundan öncesinde gerçekleştiği gibi tekrar bu asil milletin yüzünü  hiç bir şekilde karartmayacak, verilmiş olan görevi de alnının akı ile yerine getirecektir. Bundan  hiç kimsenin  bir şüphesi olmasın'' ifadelerine yer verdi. 

Akar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ile birlikte Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl  dönümü törenlerine katılım gerçekleştirmek amacıyla gelmiş olduğu kent içerisinde üniversite öğrencilerinin yanı sıra şehit  aileleri ve de gazilerle bir araya gelmiş oldu. Valilik tarafından gerçekleştirilen özel bir yemek kapsamında şehit aileleri ve de  gazilerle  buluşmuş olan Akar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin muvazzafı ile birlikte emeklileri, şehitlerin yakınları  ve gazileriyle çok  büyük bir aile olduğunu ifade ederek ''Şehitlerimiz ile birlikte gazilerimiz  bizlerin vatan toprağıyla bağını sağlamakta olan en önemli köklerdir'' ifadeleriyle konuştu. Onların anılarının yaşatılmasının boyunlarının bir  borcu olduğunu  ifade eden Akar, şehitlerle birlikte gazilerin kahramanlıklarının hiçbir zaman  unutulmayacak olduğunu ve onların tarih üzerindeki yerlerini altın harflerle alacak olduklarını da ifade etti . Bakan görevinde bulunan Akar, şehitlerin sayesinde çok daha egemen, bağımsız, birlik ve de  beraberlik  içerisinde yaşanılmakta olduğunu da ifade ederek yapılmış olan fedakarlıkların hiç bir şekilde unutulmadığını ve  unutulmayacak olduğunu da tekrar vurguladı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.