Galaxy A10e modeli Geekbench testi esnasında göründü

Samsung şirketi, 2019 senesi ile beraber Galaxy A serisini tekrardan yapılandırmış oldu ve Galaxy J  isimli serisiyle birleştirmeyi tercih etmiş oldu.

Galaxy A10e modeli Geekbench testi esnasında göründü


Samsung şirketi, 2019 senesi ile beraber Galaxy A serisini tekrardan yapılandırmış oldu ve Galaxy J  isimli serisiyle birleştirmeyi tercih etmiş oldu. Seri içerisindeki en bütçe dostu modeli olarak öne çıkan Galaxy A10 modeli, gemiş olduğumuz aylar içerisinde zaten tanıtılmıştı lakin Samsung şirketi, işi biraz daha ileriye götürüp Galaxy A10 modelinin biraz daha uygun fiyatlı varyantı olarak karşımıza çıkan Galaxy A10e modelini tanıtma hazırlıkları yapıyor.


Geçmiş olduğumuz ay Wi-Fi sertifikası ortaya çıkmış olan Galaxy A10e modeli, şimdi ise Geekbench içerisinde ortaya çıkmış oldu. SM-A102U isimli model numarası bulunan Galaxy A10e modeli, 2 GB'lik bir RAM kapasitesine sahip olarak karşımıza çıkacak. Galaxy A10e modeli, Geekbench içerisinden tek çekirdek performansı ile birlikte 1.163, çoklu çekirdek performansı ile birlikte de 3.581 puan alabilmeyi başarmış oldu.

Samsung şirketi, orta ile birlikte giriş segmentini Çin asıllı rakiplerine kaptırdıktan hemen sonra özellikle de Çin ile birlikte Hindistan gibi  çok büyük pazarlar içerisinde tekrardan yükselmek amacıyla Galaxy A serisi üzerine çok fazla sayıda model ilave etti. Galaxy A10e isimli model, hem donanımsal özellikleri hem ise fiyatı ile birlikte Android ekosisteminin en alt kısımdaki tabanını hedeflemiş olacak gibi gözüküyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.