Galaxy A40 modeli sertifikada görüntülendi

Çok kısa bir zaman öncesinde Hindistan'da Galaxy A10 modeli ile birlikte Galaxy A30 modeli ve Galaxy A50 modelini piyasaya çıkartmış olan Samsung şirketi, Galaxy A serisinde yer alan yeni üyeleriyle alakalı çalışmaları sürdürmekte.

Galaxy A40 modeli sertifikada görüntülendi


Çok kısa bir zaman öncesinde Hindistan'da Galaxy A10 modeli ile birlikte Galaxy A30 modeli ve Galaxy A50 modelini piyasaya çıkartmış olan Samsung şirketi, Galaxy A serisinde yer alan yeni üyeleriyle alakalı çalışmaları sürdürmekte. Federal İletişim Kurulu olan  FCC'den onay almış durumdaki Galaxy A40 modeli, çok yakın bir zamanda piyasaya çıkartılabilir.

FCC veri tabanı üzerinde SMA405FN model numarası ile görüntülenmiş olan Samsung Galaxy A40 modelinin sertifika detaylarına bakılır ise yeni gelecek akıllı telefon 5,7 inç büyüklüğündeki bir ekrana sahip olarak karşımıza çıkacak. FCC bu akıllı telefonların iletişim özelliklerini incelemekte olduğundan dolayı çok sınırlı sayıda bilginin yer almakta olduğu bu sertifika, Galaxy A40 modelinin Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac) ile birlikte Bluetooth 5.0 LE desteğiyle gelecek olduğunu göstermekte.

2019 süresince Galaxy A serisinden 9 tane akıllı telefon piyasaya çıkartma konusunda hedefi olan Samsung şirketi, Galaxy A40 modelinde 4 GB'lik bir RAM ile birlikte Exynos 7885 SoC isimli yonga setini kullanmayı tercih etmiş. Ortama yolladığı ışığın geri dönüşüne bakılarak ortamın 3 boyutlu bir şekilde haritasını çıkartabilmekte olan ToF 3D sensörünün kullanılmış olduğu Galaxy A40 modelinde ekrana gömülü bir şekilde parmak izi tarayıcısının tercih edilecek olması konusunda da beklenti var. 

Daha öncesinde Samsung şirketinin Almanya'da yer alan resmi internet sayfası üzerinde gelecek olan akıllı telefonların destek sayfalarının paylaşılmasıyla doğrulanmış durumdaki Galaxy A40 modelinin yurt dışındaki satış fiyatının 250 euro tutarında olması beklenmekte. Çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi bulunmayan bu yeni akıllı telefonun, Hindistan ile birlikte bazı Avrupa ülkeleri içerisinde satılacak olduğu söylenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.