Galaxy A8+ 2018 modeli için Pie güncellemesi duyuruldu

Piyasaya çıkartmış olduğu akıllı telefonlara 2 ila 3 sene boyunca güncelleme desteği sunmakta olan Samsung şirketi, öteki üretici firmalara göre vermiş olduğu uzun zamanlı bu destekle birlikte kullanıcılardan bazılarının tercih nedeni olabilmekte.

Galaxy A8+ 2018 modeli için Pie güncellemesi duyuruldu


Piyasaya çıkartmış olduğu akıllı telefonlara 2 ila 3 sene boyunca güncelleme desteği sunmakta olan Samsung şirketi, öteki üretici firmalara göre vermiş olduğu uzun zamanlı bu destekle birlikte kullanıcılardan bazılarının tercih nedeni olabilmekte. 2017 senesinin Aralık ayı içerisinde satışa çıkmış olan ve Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle karşımıza gelen Galaxy A8+ (2018) modeli, bugün itibari ile Android 9.0 Pie isimli güncellemesine kavuşmuş oldu.

Geçmiş olduğumuz sene Mayıs ayında Android Oreo işletim sistemine yükseltilmiş olan Galaxy A8+ (2018) modeli, gelen güncelleme ile beraber yeni güvenlik yamasına da kavuşmuş olacak. Halen sadece Rus kullanıcılar tarafından rapor edilmiş olan güncellemenin kısa bir zaman içinde öteki ülkelere de yayılması konusunda bir beklenti var. 

Eğer sizde bir Galaxy A8+ (2018) modelindeki cihaz kullanıcıysanız telefonunuz üzerindeki Ayarlar menüsüne girerek ''Yazılım Güncelleme'' kısmından cihazınıza güncelleme gelip gelmemiş olduğunu kontrol edebilirsiniz. Öte yandan daha önce çıkan güncellemelerde yer aldığı gibi kademeli dağıtımdan ötürü Android 9.0 Pie  işletim sisteminin sürümüne birkaç gün geç bir zamanda da kavuşabilirsiniz.


Bilinmekte olduğu gibi Samsung Galaxy A8+ (2018) modeli, 6 inç büyüklüğündeki Full HD+ Super AMOLED ekranının yanı sıra Exynos 7885 SoC isimli yonga seti ile beraber karşımıza çıkmıştı. 4 GB'lik bir RAM ile birlikte 32 GB'lik bir depolama seçeneğine ilave bir şekilde 6 GB'lik bir RAM ve 64 GB'lik bir depolama seçeneğiyle satışa çıkartılan bu akıllı telefon, 16 MP + 8 MP çözünürlüğe sahip 2 tane kameradan oluşan 1 tane arka kamera setine sahip olarak dikkat çekmişti. Ön tarafta yer alan kamerası 16 MP özelliğine sahip olan bu cihazın 3.500 mAh gücünde bir bataryası bulunmaktaydı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.