Galaxy A80 ve A60 modellerinin nerde tanıtılacağı öğrenildi

Güney Kore asıllı firma fazlası ile yakın bir tarih içerisinde yeni akıllı telefonlarından Galaxy A60 modeli ve Galaxy A80 modelini tanıtmak için hazırlık yapıyor.

Galaxy A80 ve A60 modellerinin nerde tanıtılacağı öğrenildi


Güney Kore asıllı firma fazlası ile yakın bir tarih içerisinde yeni akıllı telefonlarından Galaxy A60 modeli ve Galaxy A80 modelini tanıtmak için hazırlık yapıyor. Güney Kore asıllı firmanın Hindistan kolu tarafından hazırlanmış olduğu tahmin edilmekte olan ve Samsung şirketi tarafından Twitter üstünden paylaşılmış olan gönderiye bakıldığında O harfinin yeşil renge sahip fakat öteki harflerin beyaz renge sahip olması çok fazla dikkat çekti. Bütün bu ipuçları ise telefonun Hindistan içerisinde tanıtılacak olduğunu mesajlarını veriyor.


Yeşil renkte ilaretlenmiş olan ''O'' şeklindeki harfin; Infinity-O ekranlara işaret etmekte olabileceği ya da bunun Galaxy A60 modeli ile Galaxy A80 modelindeki akıllı telefonlarına  bir gönderme olduğu konusunda da düşünceler var. Farklı bir düşünce de teknoloji devi haline gelen firmanın ''OMG'' kullanımı esnasında yalnızca, insanlara ''Aman tanrım'' dedirtmiş olabilecek kadar harika bir ürün tanıtacağını belirtmiş olması.


Kızaklı özelliği bulunan kamera tasarımıyla gelecek ve 29 Mayıs tarihi içerisinde de tanıtılması beklenmekte olan Galaxy A80 modeliyle alakalı beklentilerin çok büyük olması konusu da Samsung şirketinin niçin sözü geçen fotoğrafı paylaşmış olduğunu açıklar bir durumda çünkü cihazın yüksekpoerformansa sahip kamerası hem arka kamera hem ise selfie kamerası şeklinde kullanılabilmekte. Öte tarafta Galaxy A60 modeli de Galaxy A50 modelinin biraz daha iyileştirilmiş modeli şeklinde karşımıza çıkmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.