Google Podcasts en sonunda yeni yüzüne kavuşuyor

Google şirketinin en taze uygulamaları arasında yer alan Google Podcast, kullanıcılar tarafından fazlasıyla karışık yorumlar almış bir durumda.

Google Podcasts en sonunda yeni yüzüne kavuşuyor


Google şirketinin en taze uygulamaları arasında yer alan Google Podcast, kullanıcılar tarafından fazlasıyla karışık yorumlar almış bir durumda. Genel  durumdaki görüş, hali hazır bir şekilde pek çok uygulamanın yer aldığı bir pazara girme konusunda isteği bulunan Google şirketinin yeni uygulamasının hazır durumda bulunmadığı yönünde.

Google şirketi, erken başarısızlık yaşamaya karşın uygulamayı geliştirmeyi sürdürmekte ve gelecek hafta Google Podcasts isimli uygulamasında daha çok işlev sunulacak gibi gözükmekte.

Google Podcasts Kurucusu ile birlikte Ürün Başkanı görevinde bulunan Zack Reneau-Wedeen, Twitter hesabı üzerinden yeni bir web arayüzünün ekran görüntüsünü de açık bir şekilde paylaştı. Bir tane kullanıcı, web arayüzü halen piyasaya sürülmemiş olmasına karşın uygulama üstünde yer alan paylaşım bağlantılarıyla şu anda web arayüzüne erişim sağlamanın olanaklı olduğunu ifade eden bir yazı paylaştı. Uygulamadan edinilmekte olan ''https://www.google.com/podcasts'' şekline sahip bağlantıları ''https://podcasts.google.com/'' biçiminde değiştirip web arayüzüne ulaşılabilmekte olduğunu, bunun sayesinde bilgisayar kullanılarka podcastlerin dinlenebilecek olduğunu da ifde etti.

Google Podcasts uygulamasına ait web arayüzü, muhtemel olarak piyasaya çıkartılacak kadar olgunlaşmamış bir vaziyette lakin Google şirketi, çalışmalarına ara vermeden devam etmekte. Firmanın öteki podcast uygulamaları ile rekabet edebilmek amacıyla önünde çok daha uzun bir yol bulunuyor gibi görünmekte olsa da Podcasts, Google şirketinin ekosistemine basitliğinin yanı sıra kolaylığından dolayı bağlı bulunan pek çok kullanıcıyı da cezbetmeyi başarabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.