Galaxy A8s modeli Çin pazarının dışına çıkacak

Samsung şirketinin Infinity-O isimli ekrana sahip olarak üretilen ilk akıllı telefonlarından Galaxy A8s modeli, Çin'den hemen sonra Güney Kore'nin pazarına da girebilmek için hazırlık yapıyor.

Galaxy A8s modeli Çin pazarının dışına çıkacak


Samsung şirketinin Infinity-O isimli ekrana sahip olarak üretilen ilk akıllı telefonlarından Galaxy A8s modeli, Çin'den hemen sonra Güney Kore'nin pazarına da girebilmek için hazırlık yapıyor.

Samsung şirketinin Galaxy S10 serisi içerisinde de kullanacak olduğu Infinity-O  isimli ekrana sahip olarak üretilen ilk akıllı telefonu olma konusundaki unvanı bulunan Galaxy A8s modeli, yaklaşık olarak 1 aydan beri Çin marketleri içerisinde satılmaktaydı. Telefonun 2.999 Yuan tutarında bulunan satış fiyatı da yaklaşık bir şekilde 430$ tutarına tekabül etmekte. Infinity-O isimli ekrana sahip olarak üretilen tek Samsung akıllı telefonu olarak öne çıkan Galaxy A8s modeli, Çin pazarı içerisinden dışarıya açılmak için hazırlık yapıyor.

Galaxy A8s modelinin almış olduğu yeni FCC ile birlikte Wi-Fi sertifikalarına baktığımız zaman gözümüze SM-G887N şeklindeki kod çarpmakta. Galaxy A8s cihazı üzerindeki model numarasının SM-G887 şeklinde olduğu ve Samsung şirketinin kendi ülkesi içerisinde (Güney Kore) tanıtmış olduğu akıllı telefonların model numarasının sonlarına ''N'' harfini ilave etmesi ele alındığı zaman, Infinity-O  isimli ekrana sahip olarak üretilen Galaxy A8s 
 modelindeki akıllı telefonunun yakın bir zaman içerisinde Güney Kore pazarı içinde karşımıza çıkabilecek olduğu sonucuna varmaktayız.

Çentiksiz bir şekilde üretilen Infinity-O isimli ekranı sayesinde dünyanın tamamındaki kullanıcılar tarafından fazlasıyla beğenilmekte olan Galaxy A8s modelindeki akıllı telefonunun Çin haricindeki ülkelere açılması, ülkemize gelmesinin de fazlasıyla yakın  bir durumda olduğunu göstermekte fakat Samsung Galaxy A8s modelinin ülkemiz içerisindeki raflarda ne zaman yerini alacak olduğu hususunda ne yazık ki halen kesin bir bilgi bulunmamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.