O katil zanlısı Pendik'te yakalandı

Ukrayna içerisinde 2 tane Türk kızının vahşi bir şekilde öldürülmesine yönelik olayda  bir son dakika gelişmesi yaşandığı açıklandı.

O katil zanlısı Pendik'te yakalandı


Ukrayna içerisinde 2 tane Türk kızının vahşi bir şekilde öldürülmesine yönelik olayda  bir son dakika gelişmesi yaşandığı açıklandı. Katil zanlısı Pendik ilçesi içerisinde bir  tane mezarlıkta kurusıkı silahın yanı sıra bıçak ile birlikte yakalandı. Zanlı  durumdaki Hüsnü Can Çökmez polisler tarafından Pendik ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülüp sorgu işlemlerine başlandı.


Cinayetten sonra 2 Ocak tarihi içerisinde yurda giriş gerçekleştirmiş olduğu ifade edilen zanlıyla alakalı Ukrayna polis ekiplerinin İnterpol aracılığı ile dün akşam saatleri üzerinde bir bilgi vermiş olduğu bildirildi. İstanbul polis ekiplerinin yapmış olduğu özel çalışmalar sonrasında adresinde bulunamadığı bilgisine ulaşılan katil zanlısının Kurtköy mezarlığı içerisinde saklanmakta olduğu tespit edildi.

Bugün öğle saatleri üzerinde hızlı bir şekilde harekete geçmiş olan Pendik ilçe polis ekipleri aranmakta olan bu zanlıyı mezarlık içerisinde kuytu bir yerde yakalayıp hemen gözaltına aldı.

21 yaşında bulunan bu katil zanlısının polisleri gördükten sonra hemen kaçmaya çalışmakta olduğu öğrenilirken gerçekleştirilen üst araması kapsamında bir tane kuru sıkı silahla beraber 1 tanede bıçak ele geçirilmiş oldu.

Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yer alan Araştırma Bürosu içerisinde sorguya alınmış olan Çökmez'in ise saplantılı bir aşktan dolayı bu cinayeti işlemiş olabileceği üstünde durulmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.