Galaxy F modeli tanıtıldığı zaman bu şekilde gözükecek

LetsGoDigital isimli platform, Güney Kore asıllı teknoloji devlerinden Samsung şirketinin ilk katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonlarından Galaxy X veyahut  Galaxy F adıyla gelecek modelin yeni konsept tasarım görüntülerini yayımladı

Galaxy F modeli tanıtıldığı zaman bu şekilde gözükecek


LetsGoDigital isimli platform, Güney Kore asıllı teknoloji devlerinden Samsung şirketinin ilk katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefonlarından Galaxy X veyahut  Galaxy F adıyla gelecek modelin yeni konsept tasarım görüntülerini yayımladı. Yeni paylaşılmış olan görüntülerin daha önceki konsept tasarımları arasından en büyük farkı da resmi durumdaki Samsung Vietnam YouTube kanalının tarafından paylaşılmış tanıtım videosuna dayanmakta olması olarak öne çıkıyor.

SDC 2018 içerisinde gösterilmiş olan katlanabilir özelliğe sahip  akıllı telefon, gerek çerçeveli  bir durumda ekran tasarımı, gerek ise kalınlığından dolayı katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonu heyecanlı bir şekilde bekleyenlerde  çok ince bir hayal kırıklığı yaratmayı başarmıştı. Samsung Vietnam tarafından paylaşılan video da katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefon için tekrardan bir heyecan oluşmasına sebep oldu.

Bu  paylaşılan videoyu referans almış olan LetsGoDigital platformu, nasıl isimlendirilecek olduğunu tam olarak bilmemekte olduğumuz katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonun SDC 2018 kapsamında gösterilmiş olan prototipten fazlasıyla daha ince ve fazlasıyla daha ‘'şık’' bir durumda karşımıza çıkacağını bizlere göstermiş oluyor. Cihaza ait olan ekran çerçeveleri, standart  haldeki bir amiral gemisinde olduğu kadar incelmiş bir halde. Öte yandan cihazın kalınlığı ise prototipine bakıldığında çok ciddi bir oranda iyileştirilmiş.

Katlanabilir özelliğe sahip olan Samsung akıllı telefonun dış kısmında cihaz katlı durumdayken de kullanılması olanaklı 840 × 1960 piksel çözünürlüğe sahip 4,58 inç büyüklüğünde bir ekran yer alıyor olacak. Cihaz açıldığı zamanda 1536 × 2152 QXGA+ çözünürlük sunan 7,3 inç büyüklüğünde devasa bir ekran karşımıza çıkmış olacak. Böylelikle tam anlamı ile bir tablet deneyimi, akıllı telefon deneyimiyle birleştirilmiş bir halde olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.