Galaxy Fold 5G modelinin çıkmasına çok az kaldı

Samsung şirketi, katlanabilir özelliğe sahip telefonlarından Galaxy Fold modelini bu senenin şubat ayı içerisinde düzenlenen Unpacked 2019 etkinliği kapsamında resmi bir şekilde tanıtmıştı.

Galaxy Fold 5G modelinin çıkmasına çok az kaldı


Samsung şirketi, katlanabilir özelliğe sahip telefonlarından Galaxy Fold modelini bu senenin şubat ayı içerisinde düzenlenen Unpacked 2019 etkinliği kapsamında resmi bir şekilde tanıtmıştı. Nisan ayı içerisinde cihazı da teknoloji editörlerine test maksatlı yollamış olan Samsung şirketi, ekran problemlerinden dolayı cihazı geri çağırmak mecburiyetinde kalmış idi.

Son gelmiş olan bilgilere bakılır ise Galaxy Fold modeli, beklenmekte olanan daha da erken bir zamanda piyasaya çıkacak olabilir. Üstelik birde standart Galaxy Fold modelinin yanında Galaxy Fold modelinin 5G'li  bir başka modeli Galaxy Fold 5G isimli model de satışa çıkacak olabilir.

Galaxy Fold 5G modeliyle alakalı olarak FCC sertifikası için 25 Nisan 2019 tarihinde başvuruda bulunmuş olan Samsung şirketi, sertifikayı da  3 Haziran 2019 tarihi içerisinde almış oldu. Bu ise Samsung şirketinin 5G'li modeliyle alakalı olarak satışa çıkacağı tarihinin beklemekte olduğumuzdan daha erken bir zamanda olabileceğini göstermekte.

2 farklı modelin de özelliklerine bakmış olduğumuzda bağlantı ile birlikte batarya kapasitesinin haricinde benzeyen özellikler görebilmekteyiz. 4G modeli içerisinde nano SIM ile birlikte eSIM olmak üzre 2 farklı SIM kullanabilmekteyken 4.380 mAh gücüne sahip bir batarya da telefona güç vermekte. Galaxy Fold modelinin 5G'li özelliğine sahip modeline bakıldığında da tek bir SIM kart girişi yer almaktayken bataryası ise 4.235 mAh gücüne düşmüş olarak gözüküyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.