Galaxy Fold modeli Note 10 modeli çıkana kadar ertelenmiş olacak

Kore’de yer alan bir tane gazeteye konuşmuş olan firma yetkilisine bakılır ise Samsung şirketinin Galaxy Fold modelini Temmuz ayı içerisinde yeniden piyasaya çıkartma planları gerçek olmayabilir.

Galaxy Fold modeli Note 10 modeli çıkana kadar ertelenmiş olacak


Kore’de yer alan bir tane gazeteye konuşmuş olan firma yetkilisine bakılır ise Samsung şirketinin Galaxy Fold modelini Temmuz ayı içerisinde yeniden piyasaya çıkartma planları gerçek olmayabilir. Haziran ayı başlarken ortaya çıkmış olan iddiaları kabul etmeyen firma, cihazın Temmuz ayı içerisinde çıkacak olduğunu da yalanlamış oldu.

Bu söz konusu iddia doğru durumdaysa Samsung şirketi, Galaxy Fold modelini Ağustos ayı içerisinde çıkacak amiral gemisi Galaxy Note 10 modeliyle beraber piyasaya çıkartabilir. Samsung şirketinin bir tane yetkilisi; ''Bu ay içerisinde bir medya etkinliği gerçekleştirmiş olsaydık şu zamana kadar bir şeyler gerçekleştirmemiz gerekirdi. Nisan ayı içerisindeki gecikmeden bu zamana kadar hiçbir şey daha ilerlemiş değil'' ifadelerine yer verdi.

Galaxy Fold modeli, ilk önce 26 Nisan tarihi içerisinde piyasaya çıkartılmıştı fakat Samsung şirketi, cihazla alakalı problemler yaşadıktan sonrasında katlanabilir özelliğe sahip telefonu zamansız bir şekilde ertelemiş oldu. O zamandan bu yana AT&T şirketi ile birlikte Best Buy şirketi ve de Samsung şirketi, siparişleri iptal etmiş oldu.

CEO görevinde bulunan DJ Koh, Mayıs ayı içerisinde lansman zamanlaması yönünden fazlasıyla geç kalmayacak olduklarının sözünü açıklamıştı. Samsung şirketinin temsilcileri, gelecek haftalar içerisinde telefonla alakalı olarak yeni bir tane  çıkış tarihi açıklayacak olduklarını ifade etmişlerdi.

Galaxy Fold modeliyle birlikte şu zamana kadar yüzü gülmemiş olan Samsung şirketi, katlanabilir  özelliğe sahip telefon problemleri yaşamış tek bir firma değil. Huawei şirketi de bugün katlanabilir  özelliğe sahip olan Mate X isimli modelinin lansmanını Haziran ayı içerisinden Eylül ayına kadar geciktirecek olduğu açıklamasını yaptı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.