Galaxy Fold modelinin büyük bir fiyasko olduğunu açıkladı

Samsung şirketinin CEO’su görevinde bulunan DJ Koh, gazeteciler ile gerçekleştirdiği bir buluşma esnasında Galaxy Fold isimli modelle alakalı yaşanmış problemlerden de söz etti.

Galaxy Fold modelinin büyük bir fiyasko olduğunu açıkladı


Samsung şirketinin CEO’su görevinde bulunan DJ Koh, gazeteciler ile gerçekleştirdiği bir buluşma esnasında Galaxy Fold isimli modelle alakalı yaşanmış problemlerden de söz etti. Yaşanmış olan bu durumun fazlasıyla utanç verici  bir durumda olduğunu ifade eden başarılı  durumdaki CEO; telefonun çıkması amacıyla acele etmiş olduğunu,  söz konusu bu cihazı halen hazır bir durumda bulunmamasına karşın çıkartmak amacıyla çok fazla ısrarda bulunmuş olduğu itirafında bulundu. Samsung şirketi, şimdiki dönemde de bu fiyaskoyu toparlayabilmek amacıyla çalışmalar yapıyor

Samsung şirketi, satış fiyatı nerdeyse 2.000 dolar tutarına ulaşan Galaxy Fold modelini geçmiş olduğumuz Nisan ayı içerisinde piyasaya çıkartma konusunda plan yapıyordu. Söz konusu bu telefon; katlanmış bir durumda 4,6 inç büyüklüğünde, açık bir durumdaysa 7,3 inçlik bir boyuttaki bir ekrana sahip olarak gelecekti. Telefonun ekranı ile alakalı çok büyük sıkıntılar yaşamış olan kişilerden  hemen sonra Samsung şirketi söz konusu bu telefonun çıkışını  da iptal etme konusunda bir karar aldı. Daha sonra ise yeni bir tane daha çıkış tarihi paylaşımı yapmadı.

DJ Koh’un söylemiş olduklarına bakılırsa şu an içerisinde Samsung şirketinin testlerine devam ettiği cihazların sayısı 2.000 taneden çok. Bütün problemleri tespit etmiş olduklarını ifade eden Koh, telefonu incelemeye devam eden ekipten almış oldukları geri bildirimlerle beraber, kendi akıllarına gelmemekte olan problemlere dahi çözüm aramaya başladıklarını da ilave etti.

Yapmış olduğu bütün açıklamalara karşın hiç bir  şekilde çıkış tarihi vermemiş olan Koh, ardımızda kalmış olan haftalar içerisinde fazlasıyla ciddi çalışmalar yapmakta olduklarını da açıkladı. Zamanı geldiğinde ise cihazla alakalı daha yeni bilgiler verecek olduğunu da ifade eden Koh, tüketicilerden az daha zaman talep etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.