Galaxy Fold modelinin ekran problemleri düzeltildi

Nisan ayı içerisinde katlanabilir  özelliğe sahip telefonlarından Galaxy Fold modelinin çıkış zamanını belli olmayan bir tarihe ertelemiş olan Samsung şirketi, telefonunun ekranı üzerinde çok ciddi problemler yaşamaktaydı.

Galaxy Fold modelinin ekran problemleri düzeltildi


Nisan ayı içerisinde katlanabilir  özelliğe sahip telefonlarından Galaxy Fold modelinin çıkış zamanını belli olmayan bir tarihe ertelemiş olan Samsung şirketi, telefonunun ekranı üzerinde çok ciddi problemler yaşamaktaydı. Bloomberg'e ait olan kaynaklardan bazıları, Samsung şirketinin uygun  durumdaki çözümü en sonunda bulmuş olduğuna yönelik haberler patlaştı. Çok daha net olmamız gerekir ise Samsung şirketi, ekranlara çok  daha büyük bir durumda koruma filmleri ilave ederek çıkartılmasını da imkansız duruma getirmiş olacak.

Menteşelerden dolayı da çok büyük sorunla yaşayan Samsung şirketinin Galaxy Fold modelinde bu probleme de el atılmış bir durumda. Mayıs ayının son günlerinde, bu problemlere çözüm üretilmiş olduğunu ileri süren haberlerden daha  sonra Samsung Galaxy Fold modelinin geleceğine yönelik olarak kesin bir bilgiyle de  karşı karşıya bir durumda bulunabiliriz.

Kaynaklar tarafından yapılmış olan açıklamalara bakılırsa Samsung şirketi, çözümü bulmuş bile olsa şu anda bataryalarla beraber ekranlar benzerindeki daha yeni bileşenlerin sevkiyat işlemlerine başlamış değil. Bu nedenden dolayı da Samsung şirketinin mobil bölüm başkanı  görevinde bulunan DJ Koh'un Galaxy Note10 modeliyle alakalı etkinlik kapsamında Galaxy Fold modeliyle alakalı daha yeni açıklamalar yapacak olduğu konusunda düşünceler var.

Samsung şirketi, Galaxy Fold modelinin lansmanını  fazlasıyla büyük bir gürültüyle yapmış ve akıllı telefon sektörü içerisindeki bütün dikkatleri de üstüne çekmeyi başarmış idi.


Son zamanlar içerisinde Samsung şirketinin CEO'sunun ''utanç veren'' Samsung Galaxy Fold modeliyle alakalı sürecin sorumlusu şeklinde kendisini göstermiş olması ve hazır durumda bulunmayan bir cihazı satışa çıkartmasının sonrasında Samsung şirketinin fazlasıyla sade bir sunum yapması konusunda bir beklenti var.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.