Galaxy J serisini tamamen kaldıracak

Samsung Malezya'ya ait olan YouTube kanalı, firmanın Galaxy J isimli serisini ''ölü'' bir şekilde ilan etmiş olduğu bir video paylaştı.

Galaxy J serisini tamamen kaldıracak


Samsung Malezya'ya ait olan YouTube kanalı, firmanın Galaxy J isimli serisini ''ölü'' bir şekilde ilan etmiş olduğu bir video paylaştı.

Samsung Malezya’ya ait YouTube kanalı içerisinde paylaşmış olduğu bir videoyla beraber Galaxy J serisinin sonunun gelmiş olduğu da açık bir şekilde kesinleşmiş oldu. Yani bunan sonra Galaxy J isimli serisi, artık Galaxy A serisiyle birleştirilmiş olacak.

Tekrar aynı video içerisinde Samsung şirketi, şu zamanlarda Malezya'da mevcut durumdaki yeni Galaxy A30 modeli ve Galaxy A50 modelinin tanıtımını yaptı. Bu söz konusu video birkaç gün öncesinde paylaşıldı fakat Samsung şirketi, yarın Galaxy A serisine yönelik olarak bir basın konferansı gerçekleştireceğinen dolayı tam da doğru bir zamanda çıkmış desek yanlış olmaz.

Samsung şirketi, bu sene içinde birden çok Galaxy A serisine ait cihaz duyurusu yaptı. Duyurulmuş olan cihazlar haricinde ortada bir de Galaxy A80 modeli ve A90 modeli gibi söylentileri dolanmaya başlayan cihazlar mevcut. Ve hatta söz konusu bu 2 tane cihazın aynı cihaz olduklarını söyleyenler dahi var. Yarın gerçekleştirilecek basın konferansı esnasında Samsung şirketinin Galaxy A80 modeli veyahut A90 modelini tanıtması konusunda da bir beklenti var.

Şimdiye kadarki zaman içerisinde sızdırılmış olan bilgilere bakılırsa Galaxy A80 modeli ve A90 modelinin 6,7 inçlik büyüklüğe sahip FullHD+ OLED bir ekrana, 6 GB ila 8 GB'lik bir RAM’e, 128 GB'lik dâhili bir depolama alanına, Snapdragon 7150 isimli yonga setine, 3.700 mAh  gücündeki bir bataryaya ve 48 + 8 MP’lik 2 tane arka kameraya sahip olarak karşımıza çıkması beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.