Mesut Bakkal yeni takımındaki ilk idmandaydı

Bursaspor Kulübünün yeni Teknik Direktörü görevine gelen Mesut Bakkal, takımı ile ilk defa antrenmanına çıkmış oldu.

Mesut Bakkal yeni takımındaki ilk idmandaydı


Bursaspor Kulübünün yeni Teknik Direktörü görevine gelen Mesut Bakkal, takımı ile ilk defa antrenmanına çıkmış oldu.
İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri içerisinde, Teknik Direktör  görevinde bulunan Mesut Bakkal idaresinde gerçekleştirilmiş olan bu özel antrenman yaklaşık olarak 1.5 saat  boyunca sürdü.

İlk 30 dakika içerisinde basına açık bir şekilde gerçekleştirilen antrenmanda ısınma hareketlerinin yapıldığı görüldü. Daha sonrasında ise eğlenceli bir oyun oynamış olan futbolcularında çok keyifli oldukları görüldü.

Sonrasında ise topla çalışma yapılmaya başlanırken, basına kapalı olarak gerçekleştirilmiş olan de taktik antrenman gerçekleştirilmiş oldu. Sakatlığı olduğu bilgisi verilen Umut Meraş ile birlikte Abdullahi Shehu  ise takımdan ayrı  bir şekilde çalıştı.

Bursaspor kulübü, yarın yapacak olduğu antrenman ile birlikte cuma gününde karşı karşıya geleceği Trabzonspor Kulübünün maçıyla alakalı hazırlıklarını ara vermeden devam ettirecek.

Diğer taraftan Bursaspor Kulübü’nden yapılmış olan açıklama içerisinde; ''Teknik Direktörümüz görevinde bulunan Mesut Bakkal, Başkanımız  görevinde bulunan Ali Ay ile beraber bugün sabah saatlerinde resmi durumdaki sözleşmeyi imzalamış oldu. Yeni Teknik Direktörümüz görevine gelen Mesut Bakkal’ın camiamıza hayırlı biri olmasını temenni etmekteyiz'' şeklindeki ifadelerine yer verildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.