Galaxy M20 modelinin ekran tasarımı doğrulandı

Samsung şirketi, yeni Galaxy M serisiyle beraber orta segmentte çok büyük bir fark yaratmayı istiyor.

Galaxy M20 modelinin ekran tasarımı doğrulandı


Samsung şirketi, yeni Galaxy M serisiyle beraber orta segmentte çok büyük bir fark yaratmayı istiyor. Bu telefonlarla beraber Xiaomi şirketi ile birlikte Huawei şirketi ve Oppo  şirketi gibi markaların orta segmentteki telefonlarının yerini alabilmek amacıyla çok agresif bir biçimde fiyatlandırılması beklenmekte. Firmanın, M10 modeli ve M20 modelinin piyasaya çıkartılmasından hemen sonra piyasaya sürmesi muhtemel olarak beklenen Galaxy M30 modelinin üstünde çalışmakta olduğu söylentileri de bulunuyor.

Daha öncesinde 91mobiles'in yapmış olduğu sızıntıyla beraber Samsung'a ait Galaxy M20 modelinin su damlası şeklinde isimlendirilen ekran çentiğiyle karşımıza çıkacak olduğu iddia edilmişti. Bugünde, 91mobiles'in yeni  sızıntısıyla beraber meraklı bir şekilde beklenmekte olan Samsung Galaxy M20 modelinin ekran tasarımı doğrulanmış bulundu. Sızıntı ile beraber, Galaxy M20 modeline ait olduğu açıklanan ekran koruyucusu gözler önüne serilmiş oldu.

Hemen haber görselinden de görebileceğiniz resimle beraber, Galaxy M20 modelinin su damlası ekran çentiğiyle gelecek olduğu kesinleşmiş bir halde. Bu hariç olarakta kavisli köşelere sahip bulunduğunu gözlemlemiş olduğumuz Galaxy M20 modelinin ekranı, Samsung şirketinin orta segmentteki telefonları için çok daha yeni bir devri başlatmış olacak. Böylelikle tam ekran profilini de korumakta olan teknolojinin devi M20 modelinin ekran tasarımıyla birlikte kullanıcılara çok daha fazla kullanılabilir  bir ekran alanı sunmuş olacak.  Galaxy J  modeli ve Galaxy On modelinin yerini alacağı açıklanan yeni M serisi hem fiyat konusunda hem ise tasarım konusunda orta segmente çok daha yeni bir hava katabilmeyi hedeflemekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.