Honor V20 modelinin tanıtımı yapıldı

Honor şirketinin pek çok sızıntıya ev sahipliği yapmış olan yeni modellerinden  V20  modeli dün gerçekleştirilen özel bir etkinlik sayesinde resmiyet kazanmış oldu.

Honor V20 modelinin tanıtımı yapıldı


Honor şirketinin pek çok sızıntıya ev sahipliği yapmış olan yeni modellerinden  V20  modeli dün gerçekleştirilen özel bir etkinlik sayesinde resmiyet kazanmış oldu. Beraberinde pek çok farklı yeniliği getirmiş olan akıllı telefon, özelliklede ön yüzde yer alan tasarımı sayesinde dikkatleri üstüne toplamakta.

Huawei  şirketinin Nova 4  modeli ve Samsung  şirketinin Galaxy A8s modeli içerisinde görmüş olduğumuz ve bundan sonraki zamanda da pek çok modelde görecek olduğumuz yeni ekrana gömülü  durumdaki ön kamerayla gelmiş olan bu model tasarım açısından fazlasıyla iddialı.

%91.82'lik bir ekran/kasa oranına sahip olarak gelen akıllı telefonda çerçeveler nerede ise gözükmez bir durumdayken arka yüzde yer alan camda da çok özel bir efekt kullanılmış. Işığın açısına bakarak hareket ediyormuş gibi gözükmekte olan bu tasarım fazlasıyla da dikkat çekiyor.

Teknik detaylara bakmış olduğumuzda da 6.4 inç büyüklüğüne sahip Full HD+ ekran kullanılmış olan bu modelde Kirin 980 isimli işlemci bulunuyor. 6 GB ile 8 GB'lık RAM seçeneklerinin sunulmuş olduğu bu Honor V20 modeli, 128 GB ile 256 GB'lık dahili depolama birimlerine de sahip.

22.5 W gücümdeki hızlı şarj desteğine sahip ve 4000 mAh özelliğindeki bataryadan gücünü almış olan akıllı telefon; siyah ile birlikte mavi ve de kırmızı olmak üzere 3 değişik renk seçeneğiyle 28 Aralık tarihi  itibariyle Çin’de ve 22 Ocak tarihi itibariyle global pazarlarda satışa sunulmuş olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.