Galaxy M30 modelinin tanıtım tarihi kesinleşti

Samsung Mobile Hindistan tarafından bugün paylaşılmış olan tweet, Galaxy M30 modelinin tanıtımla ilgili tarihini doğrulamış oluyor.

Galaxy M30 modelinin tanıtım tarihi kesinleşti


Samsung Mobile Hindistan tarafından bugün paylaşılmış olan tweet, Galaxy M30 modelinin tanıtımla ilgili tarihini doğrulamış oluyor. M serisindeki yeni üye, 27 Şubat Çarşamba gününde Türkiye saati ile 15:30'da tanıtılmış olacak. 3 tane arka kamerası bulunacağı açıklanan M30 modelinin ortada yer alan kamerası, A8s modelinde yer aldığı gibi bir halka içine alınmış. Ön kısımda da Infinity-O ekranı değil, Infinity-U isimli ekranla karşılaşmaktayız.

Son ortaya çıkmış olan raporlar, M30 modelinin LCD  ekran yerine AMOLED bir ekran ile karşımıza gelecek olduğunu söylemişti. Eğer anımsarsanız Galaxy M10 modeli ile birlikte M20 modeli ve hatta Galaxy A8 modelinin bütün hepsi LCD bir ekrana sahip olarak karşımıza çıkmıştı; bu sebepten dolayı M30 modelinde AMOLED  ekran kullanılması azda olsa şaşırtıcı. Fiyatlandırmaya bakmış olduğumuzda da M serisinin uygun bir fiyat politikasından dolayı M30 modelininde pahalı durumda olmayacağı bilinmekte. Telefon ise, yurt dışında yaklaşık olarak 210 dolar tutarındaki (1.100 Türk Lirası) fiyatı ile beraber ilgi çekici bir seçenek olarak karşımıza çıksa da, Türkiye'de yer alan fiyatlarla alakalı aynı şeyi maalesefki söyleyememekteyiz.

M20 modelinde de olduğu gibi Exynos 7904 isimli işlemciye, 4 GB'lık bir RAM'e, 5000 mAh gücündeki bir bataryaya sahip durumda bulunan M30 modeli, Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle kutudan çıkıyor olacak. Eski Android sürümüne ise üzülmek için bir gerek bulunmuyor, zira Samsung şirketinin fazlasıyla yakın bir zaman içinde Android 9 Pie  işletim sistemi sözü vermesi beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.