Apple şirketinden yeni bir patent

Silikon Vadisinin devlerinden Apple şirketi, akıllı telefon serisi olarak öne çıkan iPhone cihazlarına yenilikler getirme arayışını sürdürmekte.

Apple şirketinden yeni bir patent


Silikon Vadisinin devlerinden Apple şirketi, akıllı telefon serisi olarak öne çıkan iPhone cihazlarına yenilikler getirme arayışını sürdürmekte. iPhone X modelinden bu yana çok fazla bir değişim görememiş olduğumuz Apple şirketinin akıllı telefonları gelecek seneler içinde çok büyük bir tasarımsal değişimlere uğrayacak olabilir çünkü Apple şirketinin katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefon modelini içermekte olan yeni bir tane patenti bugün ortaya çıkmış oldu.

Her hafta farklı bir tane akıllı telefon üreten firmanın katlanabilir  özelliğe sahip akıllı telefon üstünde çalışmakta olduğunu duyar duruma geldik. Sıranın Apple şirketine gelip gelmeyecek olduğu, gelecek ise ne zaman bunun ortaya çıkacak oluğunu da bekler olmuştuk. Apple şirketinden de nihayet  bu konuda yeni bir adım gelmiş oldu.

Apple şirketinin ilk önce 2011 senesinde yapmış olduğu katlanabilir özelliğe sahip iPhone patentinin başvurusu 2016 senesi içerisinde esnek ekrana sahip bir iPhone içeriği ile tazelenmişti. Perşembe gününde Apple şirketi tarafından güncellenmiş olan patenti özel kılmış olan şeyse, Samsung şirketinin 20 Şubat Çarşamba gününde gerçekleştirecek olduğu Unpacked Etkinliği esnasında aylardır konuşmakta olduğumuz Infinity-O isimli ekranı üzerinde barındıran S serisinin 10. üyelerinden Galaxy S10 modelinin yanında, yeni  bir katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonlarından Galaxy F modelinin tanıtımını yapacak olması.

Geçmiş olduğumuz haftalar içerisinde Türkiye'de yer alan ürünlerinin fiyatlarını düşürecek olduğu konusunda bir açıklama yapan Apple şirketinin katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefon patentini almak amacıyla niçin bu tarihi seçmiş olduğu bilinmemekte fakat Samsung şirketinin Galaxy F isimli akıllı telefonuyla bir ilgisi olabileceği ve gelecek 2 ila 3 sene içinde Apple şirketinde de bir katlanabilir  özelliğe sahip iPhone görebilecek olduğumuzu düşünmekteyiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.