Galaxy M30 modelinin teknik özellikleriyle alakalı yeni detaylar sızdı

Ocak ayı içerisinde Samsung şirketi; Galaxy M10 ile birlikte M20 modellerini resmi bir şekilde tanıttı.

Galaxy M30 modelinin teknik özellikleriyle alakalı yeni detaylar sızdı


Ocak ayı içerisinde Samsung şirketi; Galaxy M10 ile birlikte M20 modellerini resmi bir şekilde tanıttı. Gelecek haftalarda da Kore asıllı üretici, bu cihazların bir üst modeli şeklinde nitelendirebilecek olduğumuz Galaxy M30 modelinin tanıtımını yapacak.

Samsung şirketinin Galaxy M30 modeliyle alakalı olarak gelmiş olan ilk ayrıntılardan biri de ekranla ilgili özellikti. Infinity U özelliğine sahip olan ekran, en büyük olasılıklardan bir tanesi. Ekranın ise 6.38 inç büyüklüğüne ve 2220 x 1080 çözünürlüğe sahip durumda bulunması da bir başka ayrıntı olarak öne çıkmıştı. 13MP  ile birlikte 5MP ve 5MP sensörlerin 3'lü kamera özelliği de açık bir şekilde vurgulanmıştı. 

Samsung Galaxy M30 modeliyle alakalı olarak değişmiş olan ilave bilgilerde, ekran özellikleriyle alakalı oldu. 2210×1080 ekran çözünürlüğü ile gelecek  dahili depolama alanıysa 128 GB'lık bir kapasiteyle donatılmış olacak. Exynos 7904 isimli bir işlemci ve 6 GB'lik RAM ise yeni gelmiş olan bilgiler arasında yer alıyor.

En son ise batarya hacminin 5000 mAh  gücünde olacağı da kesinleşmekle beraber; 159 x 75.1 x 8.4 milimetre boyutlarına sahip, 175 gramlık ölçüleri içerisinde de bu modeli  kolayca görebiliriz. Samsung şirketine ait olan Galaxy M30 isimli yeni modelinin ne zaman çıkacak olduyla alakalı olarak halen net bir tarih bulunmuyor. Bu modelle alakalı olarak gelişmelerden haberdar olabilmek amacıyla bizleri takipte kalmanızı öneriyoruz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.