Galaxy Note 10 ile S10 modellerinin ekran boyutlarını onayladılar

Kuşkusuz bir şekilde bu senenin en fazla merakla beklenen modellerinden bir tanesi olan Galaxy S10 modeli, Şubat 2019 tarihi içerisinde gerçekleştirilecek etkinlikle beraber resmi bir şekilde lanse edilmiş olacak.

Galaxy Note 10 ile S10 modellerinin ekran boyutlarını onayladılar


Kuşkusuz bir şekilde bu senenin en fazla merakla beklenen modellerinden bir tanesi olan Galaxy S10 modeli, Şubat 2019 tarihi içerisinde gerçekleştirilecek etkinlikle beraber resmi bir şekilde lanse edilmiş olacak. Galaxy serisine S10 modelleriyle beraber çok daha farklı bir hava katma konusunda hazırlıklar yapan Samsung şirketi, bir taraftan da Galaxy Note 10 modelinin üstündeki çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam etmekte.

Geçmiş olduğumuz gün paylaşımı yapılan bir raporla beraber Galaxy Note 10 modelinin 6.7 inç büyüklüğündeki devasa bir ekranla karşımıza çıkacak olduğunu siz değerli okurlarımıza açık bir şekilde iletmiştik.

Bugün ortaya çıkan bir gelişmeye göre ise, yapmış bulunduğu isabetli sızıntılarla tanınmış olan Ice Universe, merakla beklenmekte olan Galaxy S10 modeli ve Galaxy Note 10 modelinin ekran boyutlarını takipçileriyle açık bir şekilde paylaştı. Ice Universe'nin tarafından paylaşılmış olan bilgilere bakılırsa, S10 modeli ile Galaxy Note 10 modelinin ekran boyutları da net bir şekilde doğrulanmış oldu. 

Galaxy S10 Lite modeli 5.75 inçlik bir ekran boyutuyla, Galaxy S10 modeli 6.11 inçlik bir ekran boyutuyla, Galaxy S10 Plus modeli 6.44 inçlik bir ekran boyutuyla, Galaxy S10 5G  modeli 6. 66 inçlik bir ekran boyutuyla, Galaxy Note 10 modeli  6. 75 inçlik bir ekran boyutuyla karşımıza çıkmış olacak.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.