Galaxy S10 modelinin tanıtımı ne zaman yapılacak?

Sızmış olan görüntüler, çalıştığı esnada görüntülenmiş olan telefonlar ve Twitter üzerindeki paylaşımlar derken, Samsung şirketinin Galaxy S10 modeli için beklenen tarih hızlı bir şekilde yaklaşmakta.

Galaxy S10 modelinin tanıtımı ne zaman yapılacak?


Sızmış olan görüntüler, çalıştığı esnada görüntülenmiş olan telefonlar ve Twitter üzerindeki paylaşımlar derken, Samsung şirketinin Galaxy S10 modeli için beklenen tarih hızlı bir şekilde yaklaşmakta. Almış olduğumuz son duyumlara bakılırsa, bu dev tanıtımla ilgili olarak pek çok yerde yerde eş zamanlı bir şekilde düzenlenecek bir etkinliğin planlama aşamasına geçilmiş bir halde.

Samsung şirketi yeni amiral gemisi modeli cihazlarını MWC 2019 etkinliğinden hemen önce gerçekleştirecek olduğu özel bir etkinlik ile birlikte duyuracak. Dünyanın 4 bir tarafında eş zamanlı bir şekilde gerçekleştirilecek olan bu  özel etkinlik, Galaxy serisinide  geleceğini açık bir şekilde gözler önüne sermiş olacak.

Bu tanıtımla ilgili etkinliğin merkezi de San Francisco olacak gibi gözüküyor. Yeni telefon modelleri bu ana etkinlik içerisinde tanıtılırken, öteki seçilmiş ülkeler içerisinde gerçekleşecek etkinlikler ise bu tanıtımı takip ediyor olacak.

Hakkında çok fazla konuşulan ve çok fazla merak edilmekte olan tanıtım tarihi de MWC 2019 etkinlik takviminin üstünde hemen kendisini ele vermiş oluyor. 25 ila 28 Şubat arasında gerçekleştirilecek olan MWC 2019 isimli etkinliğin 1 ya da 2 gün öncesinde yeni Samsung şirketinin amiral gemisi modelleri bizler ile buluşmuş olacak. Yani kısaca söylemek gerekirse tanıtıma sadece 2 ay gibi bir süre kaldığını söyleyebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.