Galaxy Note 10 modeli ne zaman tanıtılacak?

Samsung  şirketi Galaxy Note10 modeli, firmanın yeni amiral gemisi olabilmek amacıyla hazırlık yapıyor ve de  telefonları ilk kez ne zaman görecek olduğumuz bilgisi elimize ulaşmış bir durumda.

Galaxy Note 10 modeli ne zaman tanıtılacak?


Samsung  şirketi Galaxy Note10 modeli, firmanın yeni amiral gemisi olabilmek amacıyla hazırlık yapıyor ve de  telefonları ilk kez ne zaman görecek olduğumuz bilgisi elimize ulaşmış bir durumda. Kore asıllı kaynaklardan alınmış durumdaki bilgilere bakılır ise Samsung şirketinin Galaxy Note 10 modeli, resmi bir şekilde 10 Ağustos tarihi içerisinde tanıtılmış olacak.

Samsung şirketinin izlemiş olduğu tanıtım takvimi ile de örtüşmekte bulunan bu tarih, şu anda doğru bir şekilde gözükmekte. Samsung şirketi, Ağustos tarihi içerisinde phablet serisinde yer alan telefonlarını tanıtma hususunda bir tür nam salmayı başarmış bir vaziyette. Geçmiş olduğumuz yıl içerisinde Galaxy Note9 modeli, 9 Ağustos tarihi içerisinde tanıtılmış idi. Samsung şirketinin bu söz konusu örüntüyü sürdürerek Note10 modelini 10 Ağustos tarihi içerisinde tanıtması konusunda bir beklenti var.

Tanıtım tarihi haricinde Galaxy Note10 modelinden beklenmekte olan pek çok özellikle alakalı bilgiler de bulunmakta. Ekran üzerine gömülü bir durumdaki  parmak izi okuyucusunun yanında çerçevesiz bir durumda tasarım da bizleri beklemekte. Daha da önemlisi, Samsung şirketine ait olan Galaxy Note10 modelinin 4 tane kameraya kadar çıkabilecek özel bir kamera dizilimini de bünyesi üzerinde barındıracak olduğu konusundaki iddiaları da yer alıyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.