Galaxy S10 Lite modelinin yeni renk seçenekleri görüldü

Samsung şirketinin, Galaxy S10 modelinde 6 değişik renk seçeneğine ( siyah ile birlikte beyaz,  yeşil, mavi, sarı ve de kırmızı ) yer verecek olduğu belirtilmişti.

Galaxy S10 Lite modelinin yeni renk seçenekleri görüldü


Samsung şirketinin, Galaxy S10 modelinde 6 değişik renk seçeneğine ( siyah ile birlikte beyaz,  yeşil, mavi, sarı ve de kırmızı ) yer verecek olduğu belirtilmişti. Galaxy S10 Lite  modeli bu renklerin hepsine sahip olarak gelecek. Böylelikle renk hususunda da iPhone XR modeline karşı rekabet olabilecek.

Galaxy S10 modeli ve Galaxy S10+ modelini satın almayı isteyenler için siyah ile birlikte beyaz, mavi ve de yeşil olmak üzre toplam 4 değişik renk seçeneği sunulmuş olacak. Galaxy S10 Ceramic şeklinde isimlendirilen ve özel bir tasarıma sahip  olarak gelecek modelin ise siyah ve de beyaz şeklinde 2 renkle gelmesi beklenmekte.

Galaxy S10 Lite modelinin sunmuş olduğu tek fark geniş renk seçenekleri olarak karşımıza çıkmayacak. Kavisli durumdaki ekranın tam tersine düz bir ekranla karşımıza gelecek olan  bu akıllı telefon, böylelikle Samsung şirketinin uzun bir zaman sonra amiral gemileri içerisinde standart ekranı kullanmasına sebep olacak. Ve bunla beraber arka kısmında 2 kamera yer alıyor olacak.

Öteki modeller de 3 ve 4 tane arka kameraya ev sahipliği yapıyor olacak. Tabii ki de, bunların yanında cihaz daha düşük bir RAM ve  de pil kapasitesi ile karşımıza çıkacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.