Galaxy S10 modeli için yeni bir renk seçeneği görüldü

Bundan sadece birkaç gün öncesinde, Kanarya Sarısı rengine sahip Galaxy S10e isimli modelin görüntüleri açık bir şekilde ortaya çıkmıştı.

Galaxy S10 modeli için yeni bir renk seçeneği görüldü


Bundan sadece birkaç gün öncesinde, Kanarya Sarısı rengine sahip Galaxy S10e isimli modelin görüntüleri açık bir şekilde ortaya çıkmıştı. Galaxy S10 modeli ve S10 Plus modelinin pek çok renk seçeneğini ise en net görüntüleri ile gördük fakat görünene bakılırsa Samsung şirketi, 2019 model yeni gelecek amiral gemisi cihazları üzerinde sıradan renklerle hiç bir şekilde yetinmiyor olacak.

Ortaya çıkmış olan en son Galaxy S10 modelinin render'ı, cihazda ''Cinnabar Red'' yani türkçe ismiyle Zincifre Kırmızısı rengini  açık bir şekilde gözler önüne sermiş durumda oldu. Yayınlanmış olan fotoğraf içerisinde fazlasıyla dikkat çektiği görünen telefon üzerindeki anime karakterine sahip duvar kağıdı detayı da bu fotoğrafın aslında gerçek olmayabileceği ya da cihazın daha özel bir sürümüne ait olarak karşımıza çıkabileceği iddialarını  da gündeme getirmiş oldu.

Zincifre ise: İndirgenmesi sonucunda cıva elde edilmekte olan özel bir cevher

3'lü bir şekilde arka kamera kurulumu, Infinity-O isimli ekran tasarımının yanı sıra ekrana gömülü bir şekilde parmak izi okuyucu ile karşımıza çıkacak olan Galaxy S10 modeliyle alakalı her geçtiğimiz gün yeni bir tane bilgi elimize ulaşmakta. Samsung şirketinin aylardan beri konuşulmakta olan Galaxy S10  isimli ailesini 20 Şubat tarihinden itibaren bütün detaylarıyla görmüş bulunacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.