Yeni başlat menüsünden hiç bir şekilde memnun değiller

Dünya üzerindeki en büyük yazılım firmalarından biri olan Microsoft şirketi, firmanın en güncel durumdaki işletim sistemi olarak öne çıkan Windows 10 işletim sisteminde yer alan başlat menüsünü 19H2 sürümüyle beraber güncelleyecek.

Yeni başlat menüsünden hiç bir şekilde memnun değiller


Dünya üzerindeki en büyük yazılım firmalarından biri olan Microsoft şirketi, firmanın en güncel durumdaki işletim sistemi olarak öne çıkan Windows 10 işletim sisteminde yer alan başlat menüsünü 19H2 sürümüyle beraber güncelleyecek. Yeni gelecek başlat menüsü içerisinde canlı durumdaki uygulama ikonlarına veda edilmiş bir durumdayken, yerine ise statik durumdaki ikonlar gelecek. Yeni gelecek başlat menüsünü görmüş olan kullanıcılar  daha şimdiden nefret etmeye başlamış bir halde.

Microsoft şirketi, ilkbahar mevsiminde yayınlanması konusunda bir beklenti olan Windows 10 işletim sisteminin 19H2 güncellemesiyle beraber başlat menüsünü fazlasıyla sezgisel bir duruma getirmiş olacak. Bulut teknolojisiyle beraber gün içerisinde tam olarak hangi cihazı kullanmayı tercih ederseniz kullanın Windows 10  işletim sisteminin başlat menüsü bu cihazda kullanmış olduğunuz uygulamalar ve dosyalarla tamamen eşleştirilmiş bir halde olacak ve size buna bakarak çeşitli öneriler sunabilecek.

En son ve sık bir şekilde kullanılmakta olan uygulamayla beraber dosyaların ön plana çıkartıldığı bir başlat menüsü çok yararlı gibi görünüyor olsa bile çok büyük bir eksikliği bulunmakta; kontrol edilebilirlik özelliği. Yeni başlat menüsü içerisinde ikonların yerleri sabit  bir durumda olmayacak. Dolayısıyla da başlat menüsü üstünde tam bir kontrole sahip bulunamayacaksınız. Pek çok kullanıcı, istemekte olduğu gibi düzenleyemeyeceği başlat menüsüyle alakalı fikrine karşı çıkmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.