Galaxy S10 modeli ile alakalı yeni bir iddia 

Samsung şirketi, senenin en fazla merak edilmekte olan akıllı telefonlarından bir tanesi olarak öne çıkan Galaxy S10 modeli 20 Şubat tarihi içerisinde yapılacak olan Galaxy Unpacked etkinliği kapsamında tüketicilerin beğenisine sunulmuş olacak.

Galaxy S10 modeli ile alakalı yeni bir iddia 


Samsung şirketi, senenin en fazla merak edilmekte olan akıllı telefonlarından bir tanesi olarak öne çıkan Galaxy S10 modeli 20 Şubat tarihi içerisinde yapılacak olan Galaxy Unpacked etkinliği kapsamında tüketicilerin beğenisine sunulmuş olacak. Güney Kore asıllı teknoloji firmasına yakın kaynaklardan gelmiş olan yeni bilgiler, Galaxy S10 serisiyle alakalı merak edilmiş olan bilgilerden bazılarını ortaya çıkartmış oldu.

Samsung şirketinin Galaxy S10 modeliyle beraber 1 TB depolama alanıyla birlikte 12 GB'lik RAM’i bulunan premium bir model tanıtacak olduğu bilinmekteydi. Lakin gelmiş olan bilgiler, bahsi geçen modelin 5G desteği bulunan Galaxy S10+ modelinin varyantı olarak karşımıza çıkacağı şeklindeydi. Yeni gelmiş olan bilgilere bakılırsa 12 GB'lık RAM ve 1 TB'lık depolama alanı bulunan versiyon, hem Plus versiyon için hem ise standart versiyonda yer alacak.

Daha da fazlası, şu zamana kadar gelmiş olan bilgiler Samsung şirketinin 6.1 inç büyüklüğünde ekranı bulunan Galaxy S10 modeli ve 6.4 inç ekranı bulunan Galaxy S10+ modelinin yanı sıra bir tane de Galaxy S10 Lite modelini tanıtacak olduğu şeklindeydi. Galaxy S10  modeli ile S10+ modeli, 3 tane arka kameraya sahip durumdayken, lite olan versiyon 2 arka kamerayla tanıtılıyor olacaktı. Fakat son ortaya çıkmış olan sızıntı, Galaxy S10 Lite şeklinde bir modelin tanıtılmayacak olduğunu söylemekte.

Samsung şirketi, Galaxy S10 modeliyle aynı işlemci ve  de bellek kapasitesine sahip durumdaki 2 kameralı bir akıllı telefon tanıtmış olacak. Fakat bu cihaz, Galaxy S10 Lite modelinin yerine değişik bir şekilde adlandırılacak. İsmi şu anda bilinmemekte olan bu cihaz 5.8 inç büyüklüğündeki ekrana sahip olarak karşımıza çıkacak. Cihaz ayrıca daha uygun fiyata sahip olmasına rağmen amiral gemisi özelliklerle tanıtılmış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.