Mobilciler bu güncellemeye çok sevinecek

Epic Games şirketi, bir taraftan oyunun Switch  üzerindeki versiyonu ile alakalı olarak çok büyük bir güncelleme planlandığı esnada bir taraftan da iOS işletim sistemi ve Android işletim sistemi oyuncularında yenilikler sunmaya hiç bir şekilde ara vermeden devam etmekte.

Mobilciler bu güncellemeye çok sevinecek


Epic Games şirketi, bir taraftan oyunun Switch  üzerindeki versiyonu ile alakalı olarak çok büyük bir güncelleme planlandığı esnada bir taraftan da iOS işletim sistemi ve Android işletim sistemi oyuncularında yenilikler sunmaya hiç bir şekilde ara vermeden devam etmekte. Daha öncesinde resmi bir durumda olmayan şekillerde controller kullanmakta olan oyunculara da resmi bir şekilde destek gelmiş oldu. Bununla beraber oyunun içine Chiller bombası ile birlikte yeni bir tane turnuva da ilave edildi.

Bu oyunu iOS işletim sistemi içerisinde deneyimlemiş olanlarda MFI Controller desteğinin getirilmiş olduğu açıklandı. Buna ilave bir şekilde Steelseries Nimbus ile birlikte Gamevice'de artık oyun içerisinde kullanılabilmekte olan cihazların arasında yer alıyor. Android işletim sistemi kullanıcılarına çok daha fazla iyi  bir şekilde haberimiz bulunuyor: Buna bakılır ise Galaxy Note 9 modeli, Honor View 20 modeli ve Mate 20 X modeline 60 FPS desteğinin getirilmiş olduğu açıklandı. Bunun sayesinde ise oyun fazlası ile daha akıcı ve de  keyifli bir hal almış olacak.

Eğerki siz de yeni güncellenmiş olan 7.30 sürümü ile birlikte Fortnite isimli oyunu indirmeyi isterseniz web sayfası üzerinde yer alan linkleri kullanarak bu güncellemeyi çok kolay bir şekilde kurabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.