Galaxy S10 modeli ve Galaxy S10+ modelinin Kardinal Kırmızısı rengi yolda

Samsung şirketinin son canavarlarıyla alakalı resmi durumda bulunmayan yeni bir tane bilgi ortaya çıkmış oldu.

Galaxy S10 modeli ve Galaxy S10+ modelinin Kardinal Kırmızısı rengi yolda


Samsung şirketinin son canavarlarıyla alakalı resmi durumda bulunmayan yeni bir tane bilgi ortaya çıkmış oldu. Söylentiye bakılır ise Samsung şirketinin Galaxy S10  modeli ve  Galaxy S10+ modeli, yakın zaman içerisinde yeni bir  tane renk seçeneğine daha kavuşmuş olacak.

Samsung şirketinin, son çıkmış olan amiral gemisi modelleriyle alakalı yeni bir tane renk seçeneği sunacak olduğu da ortaya çıkmış durumda. Twitter platformu üzerinde ortaya çıkmış olan bir söylentiye bakılır ise Samsung şirketi, Galaxy S10 modeli ve Galaxy S10+ modeline özel olarak '‘Kardinal Kırmızısı’' şeklinde isimlendirmiş oldukları kırmızı renge sahip bir versiyonu satışa çıkartmak için hazırlanmakta.

Kardinal Kırmızısı  isimli renk Galaxy S10 modeli ve Galaxy S10+ isimli versiyonun tam olarak ne zaman piyasaya çıkartılacak olduğuyla alakalı kesin bir bilgi bulunmuyor fakat yakın zaman içerisinde geleceği de söylentilerin arasında yer alıyor. Eğerki bahsi geçen bu sızıntı doğru durumdaysa Galaxy S10 modeli; beyaz ile birlikte  yeşil, siyah ve de mavi dahil olmak üzre toplamda 5 farklı renk seçeneğine sahip durumda bulunacak. Galaxy S10+ modeli için Seramik Beyaz ile beraber Seramik Siyah seçenekleriyle beraber bu söz konusu sayı 7 taneye yükselmiş olacak. 

Şimdilik resmi durumda bulunmayan bu kısıtlı bilgi ile yetinmek halindeyiz fakat Samsung şirketi tarafından yapılacak bir resmi açıklama ile birlikte yeni versiyonla ilgili daha çok şey konuşabiliyor olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.