Galaxy S10 modelinde McAffe yüklü olacak

Dünya üzerindeki en bilinen siber güvenlik yazılım firmalarından biri olan McAfee, mobil cihaz pazarı içerisinde çok önemli bir ortak edinebilmiş bir halde.

Galaxy S10 modelinde McAffe yüklü olacak


Dünya üzerindeki en bilinen siber güvenlik yazılım firmalarından biri olan McAfee, mobil cihaz pazarı içerisinde çok önemli bir ortak edinebilmiş bir halde. Samsung şirketiyle bir zamandır anlaşma gereğince mobil uygulamalarını ön yüklü bir biçimde göndermekte olan McAfee şirketi, Galaxy S10 ailesiyle alakalı olarak özel bir anlaşma gerçekleştirdi. 

Samsung şirketinin 20 Şubat tarihinde Amerika Birleşik Devletleri içerisinde tanıtımını yaptığı Galaxy S10 cihazlarının tamamında McAfee  şirketinin mobil antivirüs uygulamaları yer alıyor olacak. Cihazlarda yer alan Samsung Secure Wi-Fi servisiyle birlikte entegre bir biçimde çalışmayı sürdürecek olan McAfee şirketinin uygulamaları, cihazların halka açık durumdaki kablosuz ağlar üzerinde çok daha güvenli  bir durumda olmalarını sağlamış bulunacak. Ancak Secure Wi-Fi servisi henüz Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan T-Mobile kullanıcılarının cihazları üzerinde sunulmakta.

Benzeyen  bir anlaşma da Xiaomi şirketi ile birlikte Cheetah Mobile şirketinin arasında yer alıyor. Amiral gemisi modellerinin bazılarında Clean Master isimli uygulamasını ön yüklü bir şekilde sunmakta olan Xiaomi şirketi, arayüzle birlikte özgün uygulamalara yer vermenin yerine öteki uygulama geliştiricileriyle de anlaşma yapma yoluna gitmekte. Samsung şirketinin McAfee şirketiyle yapmış olduğu anlaşma da biraz değişik, çünkü Güney Kore asıllı firmanın çekirdek yazılımları ile entegre bir biçimde çalışmakta bulunan antivirüs yazılımlarından söz edilmekte. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.