Aydın'daki o olayla alakalı gözaltı

Aydın ilinin Söke ilçesi içerisinde bir alışveriş merkezinde yer alan mağazanın önünde cenin bulunması ile alakalı 2 tane şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı.

Aydın'daki o olayla alakalı gözaltı


Aydın ilinin Söke ilçesi içerisinde bir alışveriş merkezinde yer alan mağazanın önünde cenin bulunması ile alakalı 2 tane şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı.

Söke Kaymakamlığı tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa, 31 Ekim 2018 tarihinde, Atatürk Mahallesi'nde yer alan bir alışveriş merkezinin önünde bulunduğu açıklanan ve 22 ila 26 haftalık olduğu tespit edilen ceninle alakalı çalışmalar başlatmış durumdaki İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, çevrede yer alan güvenlik kameralarının kayıtlarını detaylı bir şekilde inceledi.

Ekipler ise, ceninin bir  tane sokak köpeği tarafından mağazanın ön kısmına getirilip bırakılmış olduğunu tespit etti. Ceninin tam olarak kime ait olduğunun tespit edilebilmesi amacıyla DNA örneği almış olan ekipler, D. D'nin adına ulaştı.

Ekipler ise, D. D'nin düşük yapmış olduğunu, ölü doğmuş olduğu değerlendirilen ceninin, erkek arkadaşının babası tarafından alışveriş merkezinin tam karşısında yer alan zeytinlik alana gömülmüş olduğunu belirledi. D. D. 'yle birlikte erkek arkadaşının babası da hızlıca gözaltına alındı.

Şüpheli durumdaki 2 şahsın, emniyet içerisindeki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edilecekleri bilgisine ulaşıldı..

Olayın en çok konuşulmuş olan ayrıntısı ise sokak köpeğinin bebek cesedini bularak, AVM’nin içerisine kadar bırakması oldu. Güvenlik kameraları içerisinde cesedin sokak köpeğinin tarafından AVM'ye getirilmiş olduğu açık bir şekilde görülmekte. Olay ise; alışveriş merkezi içerisinde çalışmakta olan temizlik işçilerinin yiyecek satışı gerçekleştirilen bir mağazanın önünde cenin bulunduğunu fark edip, durumla ilgili polise ihbar yapmasının sonrasında ortaya çıkartılmıştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.