Galaxy S10 modeline ait en net görsel sızdırıldı

Şimdiye kadarki zaman içerisinde özellikleri konusundaki bilgilere ulaşmayı başarmış olsakta en çok render görüntülerini görebilmiş olduğumuz yeni Samsung Galaxy S10 modelinin gerçek görüntüleri ortaya çıkmış oldu.

Galaxy S10 modeline ait en net görsel sızdırıldı


Şimdiye kadarki zaman içerisinde özellikleri konusundaki bilgilere ulaşmayı başarmış olsakta en çok render görüntülerini görebilmiş olduğumuz yeni Samsung Galaxy S10 modelinin gerçek görüntüleri ortaya çıkmış oldu.

Samsung şirketinin yeni amiral gemisi olarak karşımıza gelecek telefonu Galaxy S10 modelinin çıkışı amacıyla 2019 senesinin Şubat ayı beklenmekte. Cihazın resmi  bir şekildeki tanıtımından önce görselleri de internet üzerinde gezmeye başlamış oldu.

Galaxy S10 modelinin temel modelinden olduğu açıklanan '‘Beyond 1’' ise, ilk ortaya çıkartılmış olan model oldu. Cihazda beklenmekte olduğu gibi bir çentik bulunmuyor. Onun yerine ekran üzerinde kameraya bir tane delik açılmış. Cihazın her 4 kenarı içerisinde de aşırı ince bir  tane çerçeve bulunmakta. Bu özel çerçeveler ise, Note 9 modeli ve Galaxy S9 modelinin ekran çerçevelerinden  fazlasıyla ince. Galaxy S10 modeli de aynı Huawei Mate 20 Pro modelindeki uygun elektronik  durumdaki cihazları kablosuz bir şekilde şarj edebilecek özellikte üretilmiş. Bu model temel olarak gelen versiyonu olduğundan dolayı ön kısma bakan tek  bir kamerayı üzerinde bulunduruyor. Plus versiyonu içerisindeyse yatay bir şekilde sıralanmış 4 tane kamera yer alıyor olacak. O cihazlar içerisinde kesik bölüm biraz daha geniş durumda bulunacak.

Söylentilere bakılır ise S10  modeli ve S10+ modelinin 3 değişik versiyonu yer alacak. Bu  bahsi geçen versiyonların ekran boyları ise 5.8 inç büyüklüğünde, 6.1 inç  büyüklüğünde ve 6.4 inç  büyüklüğünde olacak. Tüm cihazlar içerisinde Qualcomm şirketinin bütünleşik ekrana gömülü  durumdaki parmak izi okuyucusu yer alacak. Yeni gelecek  telefonlar güçlerini ise Exynos 9820  isimli çip setinden alıyor olacak. Amerika Birleşik Devletleri içerisinde satılacak olduğu açıklanan Advanced Pro isimli versiyonda da Snapdragon 855 isimli işlemci kullanılacak. Kameraların sayısı konusunda bir bilgi bulunmasa da cihazın kamera kalitesiyle ilgili halen açıklanmış bir şey bulunmuyor.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.