Galaxy S10 serisinin tanıtım tarihi saatine kadar kesinleşti

Bir tane Twitter kullanıcısı olarak tanınan Reza Naufal, Samsung şirketinin yeni amiral gemisi modellerinden Galaxy S10’lar ile alakalı çok önemli bir poster paylaştı.

Galaxy S10 serisinin tanıtım tarihi saatine kadar kesinleşti


Bir tane Twitter kullanıcısı olarak tanınan Reza Naufal, Samsung şirketinin yeni amiral gemisi modellerinden Galaxy S10’lar ile alakalı çok önemli bir poster paylaştı. Paylaşılmış olan poster, Endonezyada yapılacak Galaxy S10 serisinin lansman tarihiyle beraber cihazların tam olarak ne zaman ön siparişe çıkartılacak olduğunu da ortaya çıkartmış bir durumda.

Haber görselinde görmüş olduğunuz poster içerisinde Samsung Galaxy S10 serisinin Unpacked isimli etkinliğinin 21 Şubat tarihi içerisinde gerçekleşecek olduğu yazıyor. Fakat cihazın tanıtımının yapıldığı esnada saat farkından ötürü tarihler lansmanın gerçekleşmiş olduğu Birleşik Devletler ile birlikte ülkemiz içerisinde 20 Şubat tarihini göstermekte olacak.

Bununla beraber tekrar postere bakıldığında Galaxy S10 serisindeki cihazların ön siparişleri Endonezya içerisinde 22 Şubat tarihinden itibaren başlamış olacak. Farklı bir deyişle 21 Şubat tarihi itibariyle Türkiye içerisinde Galaxy S10 modeliyle alakalı ön sipariş verebiliyor olacaksınız. Fakat ne kadar kötü ki cihazların fiyatıyla alakalı bir bilgi halen elimize ulaşmış bir durumda değil.


Ayrıca YouTuberlardan biri olan Marques Brownlee, Samsung şirketinin en yeni amiral gemisi modellerinden Galaxy S10 modelinin maket ürünleriyle bir tane  video çekti ve bu cihazların tasarım açısından daha önceki Galaxy S modellerinin yanı sıra Galaxy Note9 modeline bakıldığında tasarım içerisinde ne kadar yenilik getirmiş olduğunu da açıkça karşılaştırdı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.