Elektrik üretimi turizmdeki hareketlilikten dolayı arttı

CK Enerjinin Akdeniz Elektrik Genel Müdürü görevinde bulunan Erol Değerli, yazılı açıklaması içerisinde, kendilerini yalnızca elektrik satışı gerçekleştiren bir firma olarak görmüyor olduklarını, teknolojiye yapmış oldukları yatırım ile gayrimenkul sektörüne de ışık tutmakta olduklarını açıkça ifade etti.

Elektrik üretimi turizmdeki hareketlilikten dolayı arttı


CK Enerjinin Akdeniz Elektrik Genel Müdürü görevinde bulunan Erol Değerli, yazılı açıklaması içerisinde, kendilerini yalnızca elektrik satışı gerçekleştiren bir firma olarak görmüyor olduklarını, teknolojiye yapmış oldukları yatırım ile gayrimenkul sektörüne de ışık tutmakta olduklarını açıkça ifade etti. Hizmet vermiş oldukları bölge ile birlikte ülkeye değer katabilme hedefiyle çalışmakta olduklarını vurgulayan Değerli, müşterilerin bütün hareketlerini anlık bir şekilde  takip ederek, projelerini de bu duruma göre şekillendirmiş olduklarını bildirdi.

Abonelerin başvurularıyla birlikte ikamet bilgilerini baz alıp gayrimenkulün enerjisiyle ilgili bir rapor oluşturmuş olduklarını ifade eden Değerli, rapora bakıldığında Antalya ile birlikte Burdur ve de Isparta illerinde sene içerisinde 60.922 tanesi yeni, 132.899 tanesi de 2. el olmak üzre 193.821 tane taşınma hareketinin yaşanmış olduğunu ifade etti. Değerli ayrıca, 2017 senesi içerisinde yeni gayrimenkule geçiş işlemlerinin 66.531 seviyelerindeyken geçtiğimiz sene bu rakamın az bile olsa gerilemiş olduğunu ifade etti.

2018 senesi içerisinde asıl hareketin 2. elde yaşanmış olduğunu belirten Değerli, 2. el gayrimenkul içerisinde toplamdaki taşınma hareketinin %9 oranında çoğalıp 121.407 taneden 132.899 tanesine çıkmış olduğunu belirtti. 2018 senesi içerisinde taşınmanın en yoğun bir seviyede olduğu dönemin ekim ayı olduğunu belirten Değerli, ekim ayı içerisinde toplam 21.309 tane abonenin yer değiştirmiş olduğunu bildirdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.