Galaxy S11 modeliyle alakalı yeni bir iddia

Güney Kore asıllı teknolojinin devlerinden biri olan Samsung şirketi akıllı telefon sektörü içinde liderliğini koruyor.

Galaxy S11 modeliyle alakalı yeni bir iddia


Güney Kore asıllı teknolojinin devlerinden biri olan Samsung şirketi akıllı telefon sektörü içinde liderliğini koruyor. Samsung şirketinin her yıl içerisinde düzenli bir şekilde piyasaya çıkartmakta olduğu amiral gemilerinden Galaxy S isimli serinin yeni akıllı telefonu Galaxy S11 modeli de çok büyük bir ilgi ile beklenmekte.

2020 senesi içerisinde tanıtımı yapılacak Samsung Galaxy S11 modeliyle alakalı olarak daha şimdiden söylentiler gelmeye başladı. Bu söz konusu söylentilerin arasında en fazla dikkat çekense Samsung şirketinin söz konusu bu amiral gemisi akıllı telefonu üzerinde tam tamına 64 MP çözünürlük sunan bir ana kameranın yer alacağı.

ortaya çıkan söylentilere bakılacak olursa Samsung şirketi, hali hazır bir şekilde kullanmakta bulunduğu en iyi kamera sensörünü gelecek haftalar içinde tanıtımı yapılacak Galaxy Note10 modelindeki cihazı üzerinde de kullanıyor olacak; hemen sonrasında ise bu sensörün kullanılmasına son vermiş olacak.

Bunun kapsamında Galaxy S7  isimli amiral gemisi modelinden bu yana aynı 12 MP özelliğe sahip sensörü kullanmaya devam eden fakat öteki donanım ile birlikte yazılım bileşenleri üzerinde bir iyileştirme yapıp kamera  üzerindeki performansını harika bir seviyeye getiren Samsung şirketinin bundan sonra bu lensini kullanmayacak olduğunu da açık bir şekilde ifade edebiliriz.

Samsung şirketinin 64 MP özelliğe sahip çok daha yeni bir sensör kullanmaya başlamasıyla beraber kamera performansının daha öncesinde hiç bir şekilde görülmemiş bir seviyede artacak olduğu konusunda bir düşünce var. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.