Galaxy S9 modeli için Android Pie güncellemesi paylaşıldı

Yeni nesildeki Galaxy S9 modeli ve  S9+ modelinin sahipleri uzun bir zamandan beri Android Pie  işletim sistemi güncellemesinin yolunu gözlemekteydi.

Galaxy S9 modeli için Android Pie güncellemesi paylaşıldı


Yeni nesildeki Galaxy S9 modeli ve  S9+ modelinin sahipleri uzun bir zamandan beri Android Pie  işletim sistemi güncellemesinin yolunu gözlemekteydi. Tekrar aynı biçimde uzun zamandır süren; ''Galaxy S9 modelinin Android Pie işletim sistemi ne zaman çıkacak?'' şeklindeki soru da yanıt buldu. 2018 senesinin artık geride kalacağı Aralık ayına girilmesinden sonda Samsung şirketi, yeni Android işletim sisteminin sürümünü kullanıcılarla buluşturmuş oldu.

En son Kasım ayı içerisinde Android Pie  işetim sisteminin Beta 3 güncellemesini paylaşan firmanın, yeni gelecek güncellemeyi 2019 senesinin başlarında Galaxy S9 modellerine dağıtacak olması beklenmekteydi. Akıllı telefonların sahiplerini daha çok bekletmek istememekte olan Samsung şirketi, takvimini bayağı bir öne çekmiş gibi görünmekte.

SamMobile tarafından paylaşılan haberlere bakılırsa, güncelleme daha şimdilik kararlı versiyonu ile Almanya için sunulmuş bir halde. Türkiye ve öteki bölgeler içerisinde de şimdilik hiç bir şekilde paylaşılmadı. Almanya burda bir pilot ülke gibi görüldüğü esnada, orada yapılacak geri dönüşler kapsamında 2019 senesinin hemen ilk günlerinde ülkemiz ve öteki bölgelere de güncelleme dağıtılmış olacak.

S9 modeli ve S9+ modelinin üstünde G960FXXU2CRLI ile birlikte G965FXXU2CRLI ismiyle gelmiş olan Android 9.0 Pie işletim sistemi güncellemesi,  fazlasıyla akıcı bir deneyim sunmasının yanında, One UI isimli arayüzüyle birlikte sunulmakta. Güncellemeyi indirdikten hemen sonra, pek çok Samsung servisi ise öte yandan güncelleme alıp, yeni sürümlerine yükselmekteler.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.