Gebzeli - Halkalı arasındaki tren hattı havadan görüntülendi

Herkesin merakla beklediği ve haberlere konu olan Banliyö hattının açılması konusunda artık sona gelindi.

Gebzeli - Halkalı arasındaki tren hattı havadan görüntülendi


Herkesin merakla beklediği ve haberlere konu olan Banliyö hattının açılması konusunda artık sona gelindi.

2019 senesinin ilk ayları içerisinde açılması planlanmakta olan ve 43 istasyon ile 77 kilometrelik güzergah üzerinde hizmet verebilecek olan Gebze - Halkalı banliyö hattı üzerindeki son durum havadan görüntülenmiş oldu.

Açılması 2019 senesinin ilk aylarına ertelenmiş olan Gebze - Halkalı banliyö hattı üzerindeki çalışmalar sürüyor. Zemin düzeltmesiyle ilgili çalışmalarının bitmiş olduğu ve rayların döşenmiş olduğu bu projede, altyapı ve de sinyalizasyon çalışmalarının sene sonuna kadar bitmesi planlanmakta. Test sürüşlerinin başlamış olduğu ve çalışmaların sona gelinmiş olduğu banliyö hattı üzerindeki son durum havadan görüntülenmiş oldu. 

Gebze'den başlamakta olan banliyö hattı içinde bulunan Pendik ile birlikte Ayrılıkçeşme - Sirkeci - Zeytinburnu-Bakırköy - Halkalı güzergahı da 43 istasyon ile 77 kilometrelik bir mesafe içerisinde hizmete açılmış olacak. Tren hatlarının bitirilmesi ve Marmaray projesi ile entegrasyonu sağlandığı zaman 43 tane istasyonun yer alacağı Gebze üzerinden Halkalı’ya yolculuk zamanı da 115 dakikaya inmiş olacak. 

Hattın hepsinin açılmasının hemen sonrasında yapılacak olan tek defada 3.000 tane, bir gün içerisinde de toplam 1 milyon tane yolcunun taşınması açık bir şekilde hedeflenmekte. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.