Galaxy Watch Active akıllı saatinin özellikleri kesinleşti

Güney Kore asıllı teknoloji devlerinden biri olan Samsung şirketi, akıllı saat endüstrisi içerisinde kendine hatırı sayılır bir yer edinmiş halde.

Galaxy Watch Active akıllı saatinin özellikleri kesinleşti


Güney Kore asıllı teknoloji devlerinden biri olan Samsung şirketi, akıllı saat endüstrisi içerisinde kendine hatırı sayılır bir yer edinmiş halde. Gear S serisiyle birlikte akıllı saatler konusunda da kendisini ispatlamayı başarmış olan firma, 2018 senesinde satışa çıkartmış olduğu Galaxy Watch ürünüyle beraber şu zamana kadarki en yüksek donanıma sahip akıllı saatini tüketicilerin karşısına çıkartmış oldu.

Galaxy Watch isimli ürün, klasik kadranı bulunan saatlerden vazgeçme konusunda isteği olmayan fakat akıllı saat deneyiminden de hiç bir şekilde mahrum kalmayı istemeyenler için tasarlanmış olan özel bir saatti. Bu sebepten dolayı bütün tüketicilere hitap etmemekteydi. Bir çok Samsung  şirketinin hayranının gözü ise, 2017 senesinde tanıtımı yapılan Samsung Gear Sport isimli modelinin yeni sürümü için çevrilmiş bir halde.

XDA Developer üyesi olduğu açıklanan bir yazılım geliştiricisi olan deadman96385, 2019 model karşımıza çıkacak Samsung Gear Sport isimli modelinin Galaxy Watch Active şeklinde isimlendirilecek olduğunu ortaya çıkartmış oldu. Daha da fazlası deadman96385, SM-R500 isimli bir model numarasıyla birlikte '‘pulse’' kod ismine sahip durumdaki Galaxy Watch Active isimli saatin özelliklerini de açıkça paylaştı.

Buna bakılır ise Galaxy Watch Active isimli akıllı saat; 1.3 inç büyüklüğündeki 360x360 çözünürlüğe sahip bir ekrana, Tizen 4.0.0.3 isimli işletim sistemine, 230 mAh gücündeki bir bataryaya, 5V/1.0A  şeklindeki bir şarj desteğine, GPS ile birlikte NFC, kalp hızının monitörüne, mikrofon ve hoparlöre, LTE desteklerine (opsiyonel) ve  de Wi-Fi/Bluetooth 4.2 bağlantı desteğine sahip olarak karşımıza çıkacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.