Geekbench üzerindeki raporlar ortaya çıktı

Çin'de merkezi bulunan akıllı telefon üretici firmalardan Meizu, çok daha yenilikçi fikirler ile birlikte tasarımları bulunan fiyat ve performans cihazlarını üretiyor olmasından dolayı sık bir şekilde gündeme gelmekte.

Geekbench üzerindeki raporlar ortaya çıktı


Çin'de merkezi bulunan akıllı telefon üretici firmalardan Meizu, çok daha yenilikçi fikirler ile birlikte tasarımları bulunan fiyat ve performans cihazlarını üretiyor olmasından dolayı sık bir şekilde gündeme gelmekte. Geçmiş olduğumuz haftalar içerisinde fotoğrafları ortaya çıkmış olan Meizu şirketinin yeni orta segmentte yer alan akıllı telefonu 16Xs modelinin bugün de Geekbench üstünde yer alan benchmark sonuçları tamamen ortaya çıkmış bir durumda.


Aslında Geekbench skoru içerisinde yonga seti Qualcomm şirketi şeklinde girilmiş olsa bile daha öncesinde ortaya çıkmış olan verilere dayanıp Meizu 16Xs modelimdeki cihazın gücünü Qualcomm şirketine ait Snapdragon 712 yonga setinden alabileceğini söylesek yanlış olmaz. 6 GB'lik bir RAM kapasitesinin yanı sıra 64 ila 128 GB'lik bir dahili depolama seçenekleri bulunan bu akıllı telefon, Android 9.0 isimli Pie işletim sistemi ile birlikte kutusundan çıkmakta.


Arka kısmında yer alan üçlü kamera modülü üzerindeki ana kameranın 48 MP'lik bir çözünürlüğü bulunduğu söylenen cihazın dış bölümünde herhangi bir şekilde parmak izinin sensörü yer almaması, Meizu 16Xs modelinin ekran içinde parmak izi tarayıcıyı bünyesi üzerinde barındırabilecek olduğuna da işaret etmekte. Etiket fiyatının ise 360 dolar seviyelerinde olacağı konusunda tahminler bulunan akıllı telefonla ilgili beklenti fazlası ile büyük.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.