Fenerbahçe içerisinde büyük bir üzüntü

Kalecilerden Berke Özer ile beraber 4 milyon Euro ve ayrıca bir sonraki gerçekleşecek satıştan %20'lik bir pay karşılığında alınmış olan Barış Alıcı’nın önümüzdeki sezon nerede oynayacak olduğu şimdilik  sadece soru işareti.

Fenerbahçe içerisinde büyük bir üzüntü


Kalecilerden Berke Özer ile beraber 4 milyon Euro ve ayrıca bir sonraki gerçekleşecek satıştan %20'lik bir pay karşılığında alınmış olan Barış Alıcı’nın önümüzdeki sezon nerede oynayacak olduğu şimdilik  sadece soru işareti. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Barış gibi kiraya vermiş olduğu futbolcular arasından Ozan Tufan ile birlikte Ahmethan Köse ve  de Samed Karakoç umut vermiş bir durumdayken, Reyes ise çok büyük bir hayal kırıklığı yaratmış durumda.

Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde sezon başlarken transferi en fazla heyecan yaratmış isimlerden bir tanesi de Barış Alıcı olarak öne çıkmıştı. Altınordu Kulübünde beraber forma giymekte olduğu kalecilerden Berke Özer'le beraber 4 milyon Euro tutarında bir ücret ve daha sonraki satışından ise %20  oranında bir pay ödenmesi karşılığında alınmış olan 21 yaşında bulunan kanat oyuncusu için ‘'geleceğin yıldızı’' şeklindeki bir gözle bakılmaktaydı. Sezondaki ilk haftalar içerisinde ümit vadeden çok iyi bir performans ortaya koymayı başaran Barış, sonraki dönem içerisinde form düşüklüğü yaşamış oldu ve kulübede kalmaya mahkum oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde yalnızca 15 tane resmi maçta forma giyerek 1  tane asist yapabilmiş olan Barış Alıcı, '‘devamlı olarak oynayarak tecrübe kazanır’' şeklindeki bir umutla devre arası olduğunda Evkur Yeni Malatyaspor kulübüne kiralandı. Fakat genç oyuncu bu kulüpte de yalnızca 10 maç içerisinde 2 tane gol, 1 tane de asist (Hepsi Türkiye Kupası’nda) üretmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.